Hogyan kell kezelni a bukása drótféreg

Drotféreg eletciklusa, Növényi károsítók - Dezin-Pro

Növényi károsítók - Dezin-Pro

A különféle kártételek között is kiemelkedő gyakoriságú és súlyosságú az a kár, amit a pattanóbogár lárva, vagyis a drótféreg okoz az ország minden régiójában. A nyugati országok előttünk járnak, pl.

ha körömféreg a szívében

Franciaországban, ahol a klíma még enyhébb és egyenletesebb, drotféreg eletciklusa drótféreg felszaporodása még súlyosabb probléma annak ellenére, hogy a tavaszi sorkezelő eljárások évek óta ott is használatosak. Drótféreg kártétel Mi lehet a gond? Mi a drotféreg eletciklusa Keressük meg a probléma gyökerét!

Európa-szerte felszaporodtak a drótférgek – hogyan állítsuk meg őket?

A pattanóbogarak elnyújtott, több éves fejlődésmenetű rovarok. A talajlakó lárvák fejlődésének sebességét a körülmények pl.

Præsentation af Fanølines fuldelektriske færge “Grotte”

Tetejében, különösen a zöldítések bevezetése óta, több faj, többféle fejlettségű drótférgének egyidejű jelenléte is előfordulhat, melyek eltérően reagálhatnak az egyes hatásokra, hatóanyagokra. Az integrált védekezés agrotechnikai lehetőségei gyérek.

  1. Tartalomjegyzék Veszélyes kártevők: a talajlakók Az ellenük irányuló védekezésnek mindenekelőtt megelőző jellegűnek kell lennie, amely magába foglalja az elővetemény káros hatásainak, illetve a megelőző évek tapasztalatainak számbavételét.
  2. Helminták a pápán
  3. Férgek az emberi hörgőkben
  4. Hogyan kell kezelni a bukása drótféreg
  5. Giardia gatos sintomas
  6. Kapcsolat Növényi károsítók A növényvédelem egyik legfőbb feladata a gyümölcsfák, a szőlő, a zöldség- és dísznövények megóvása a kártevőktől és a betegségektől.
  7. Férgek és fekélyek a nyelven

Nincs szántás, nincs fekete tarló. A vetésforgó sokfelé csak vetésváltásra korlátozódik. Az eddig sikeres kémiai védekezési lehetőségeink a tartós hatású talajfertőtlenítő és csávázó hatóanyagok kivonásával elfogytak.

Drotfereg fejlodese. Egy alattomos kártevő: a drótféreg

Mi nem így gondoljuk. A jelenséget több tényező együttes vagy változó jelenléte okozza, így a védelmi stratégiának is több elemből kell creolin féreg kezelés. A drótféreg évente kétszer, tavasszal és ősszel jön fel a talajfelszín közelébe, hogy táplálkozzon.

Tokareva parazitáktól való tisztítása

Az enyhe őszi idő nemcsak a kártevőnek teremt megfelelő viszonyokat, de egyúttal technológiai ablakot nyit a védekezésre. Ezt mindenképp ki kell használni a kártevő gyérítésére!

okozza a helminták gyomorba való érzését

A pattanóbogarak hosszú életciklusú rovarok A lárva akár évet is tölthet a talajban A Signal hatóanyaga a cipermetrin, taglózó hatású neurotoxin. Talajban használva a permetezéskor tapasztaltnál sokkal hosszabb, több hétig tartó hatású. Ennek oka, hogy a talajban sokkal egyenletesebb körülmények veszik körül a hatóanyagot és nincs degradáló UV sugárzás.

kaparás i féreg

Erős repellens és gázosodó tulajdonságánál fogva védő burkot képez a vetőmag köré, amit 4 cm-es vetésmélységet tartva tudunk maximálisan kihasználni. A Signal a drótféreg mellett a gabonafutrinka csócsároló lárváját is hatékonyan irtja. Előnyös, emulziós formulációja nagy segítség a gombaölőszeres csávázó készítmények vetőmagra juttatásában is, hiszen igen jól fed és könnyen keverhető más készítményekkel.

Hogyan kell kezelni a burgonya drótféreg - hatékony módszerek

Poharas csapda imágók szignalizációjára Ne feledjük, a csávázás egy felszíni permetezéshez vagy sorkezeléshez képest olcsó és kényelmes megoldás. Kérjük, használják a Signal -t, keressék kereskedőinknél önmagában vagy technológiai csomagban, mely a Signal mellett professzionális Rancona iMix gombaölő csávázószerünket, és tetvek, kabócák ellen a Cyperkill Max rovarölő permetezőszerünket tartalmazza.

Csomagunk 10 tonna vetőmagra használható fel.