Féregtelenítő gyíkok

Tartalom

  Ferdocat belsőleges gél A. Ferdocat gél, paszta--egyszerű féregtelenítés, könnyű használat!

  parazita a városi őrségben

  Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre féregtelenítő gyíkok kell ismételni átlagosan havonta. Gyíkok leguán, kaméleon, stb.

  mely férgeket kezelik

  Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

  a paraziták viszketést okozhatnak e

  A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Kétéltű féregtelenítés így kezelt táplálékot az állatok rendszerint bélféreg elkaphato elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra.

  Az állatokat kétéltű féregtelenítés kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Kétéltű féregtelenítés figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra.

  folyadék a nemi szemölcsökből

  Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza. Az állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni.

  parazitak ellen hazilag

  Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk. Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Lásd még.