Nigella - magvakból és gondozásból származó növények. Fekete kömény

Nigella férgekkel, Nigella Sativa Oil Organic 100 ml, terápiás olaj - Energy

Tartalom

    Olaj legendás fáraók az ókori Egyiptomban.

    megnövekedett limfocita férgek

    Cleopatra és Nefertiti értékes hatásait szépség, Hippokratész és Avicenna ismét jelentős terápiás hatást. Akár ezért ezeket a forrásokat, mint babona, vagy bizonyított ismerete több ezer éves, az is biztos, hogy a tartalma fontos hatóanyagok olaj černuchy közé vetettek az extra erőforrásokat egészségügyi és szépségápolási. A fő hatóanyagot S készlet černuchy timokinon, azok között jelentős dithymochinon közé, timol, és szaponin thymohydrochinon alfa-hederin.

    Timokinon tekinthető egy erős antioxidáns, rákellenes és anti-mutagén hatásúak, továbbá az alfa-hederin kimutatták tumorellenes hatások, amelyek érdekesek a farmakológiai vizsgálatok.

    a férgek elleni gyógyszerek amelyek jobbak

    Černucha tartalmaz mellett egy sor más hasznos anyagok: béta-szitoszterol, mirisztinsav, palmitinsav, sztearinsav, linolsav, arachidonsav, vitaminok B nigella férgekkel, B 2 és B 3, folsav, kalcium, vas, réz, cink és a foszfor.

    Használat Olaj legendás fáraók az ókori Egyiptomban. A készítmény több mint hatóanyagot beleértve a jelentős timokinon bizonyított antioxidáns, rákellenes és antimutagenic hatásokat.

    parazitáktól szén felhasználásával

    Arra használják, hogy segítse az emésztést és jó állapotban a gyomor, a máj és a belek, csökkenti a puffadást és hasmenést és néhány reakció aktivitást jelzik ellen bélparaziták. Ezt alkalmazzák a kapcsolatos betegségek kezelésére a légutakat, beleértve az asztmát, bronchitist és megfázás. Nigellin tartalmaz keserű elvek, amely enyhíti hörgőgörcs és jelentősen segít odhlenění.

    a férgek megelőzésére mit kell inni