Velvet - Sztori - Gyomrában hordozza parazita ikertestvérét egy hároméves fiú

Parazita fiú

Ascaridíase: tossindo lombrigas - Parasitas Assassinos l Discovery Channel

A vizsgálat utóbb felfedte, hogy egy kullancs költözött a fiú fülébe fiú parazita írja a Live Science. Az élősködő a dobhártyán telepedett meg.

parazita fiú

Bár a környező terület fiú parazita, a zúgást leszámítva a gyermeknek nem voltak panaszai. David Kasle, a New Haven-i Yale Egyetemi Kórház munkatársa és a fiút kezelő orvos szerint az efféle esetek kifejezetten ritkák.

parazita fiú

A különös zúgás, amelyet a fiú parazita páciens néhány nappal korábban hallott, feltételezhetően attól alakult ki, hogy a parazita egyre mélyebbre mászott a hallójáratban. Kasle szerint minél közelebb kerül valami a dobhártyához, annál zajosabb. Fotó: iStock Mire a szakértők megtalálták az élősködőt, az már elpusztult, eltávolítása azonban nem volt egyszerű, mivel feje a dobhártyába ágyazódott.

A tetemet végül érzéstelenítés mellett, a sebészeti osztályon kellett kiműteni. Mint kiderült, az ízeltlábú egy amerikai kutyakullancs Dermacentor variabilis parazita fiú.

A három éves fiú ritka rendellenességét egyszerűbb megműteni, mint egy átlagos sziámi ikerpárt. Hamarosan megműtik azt a három éves fiút, akinek születése óta növekszik parazita testvére is — a gyomrában, írja a Daily Mail. A perui Isbac Pacunda röntgenjei alapján lenyelt testvérének a szemei, a csontjai és a haja is kifejlődtek, de tüdővel és aggyal nem rendelkezik. A parazita grammot nyom, és 25 centiméter hosszú.

Az operáció után a fiú antibiotikumot kapott, hogy enyhítsék gyulladását. A beavatkozás után egy hónappal a gyermek teljesen tünetmentessé vált. Kiemelt fotó: iStock.

parazita fiú