Friss bejegyzések

Paraziták táplálják, Parazita gombák táplálása. Navigációs menü

Paraziták és a rák TermészetGyógyász Magazin Paraziták táplálják meg.

paraziták táplálják

Belső élősködők: férgek Tartalom Gomba paraziták etetésének módja Parazita gombák táplálása. Navigációs menü Twitter Messenger Magában, sütiben, sülten, smoothie-nak, palacsintába nutellával A banánt szinte minden ember szereti, mert édes, tápláló és egészséges.

De egy élősködő miatt most kiveszhet az emberiség kedvelt tápláléka.

paraziták táplálják

A kutatók állítják, könnyen oda lehet minden jó és vicces dolog forrása, azaz a banán, a Panama-kór miatt. A trópusi betegséget egy gomba faj okozza, amik tudva levő mindig a cukrot eszik meg ezért van az, hogy ha gombás vagy, a szénhidrátot azonnal meg kell vonni.

Orvosi maszk ban kis fekete kukacok!😬

Az említett parazita a Cavendish banán fajt pusztítja, ami a világ összbanán készletének nagy részét adja, ezt fogyasztjuk tonna számra évente. A Cavendish banán minden egyede genetikailag teljesen azonos szinte, ezért gyorsan terjed a kór, nincs olyan rezisztens kolónia, ami megállítaná.

paraziták táplálják

A parazita pedig túl ellenálló a vegyszereknek, így csak a karantén jelent egyelőre megoldást. Egy másik megoldás parazita gombák táplálása a hibridizáció, vagyis a sokkal strampabb madagaszkári banánnal kereszteznék a Parazita gombák paraziták táplálják. Ha nem jutnak eredményre, könnyen lehet, hogy a jellegzetes gyümölcs ki fog veszni, és csak a kevésbé ismert paraziták táplálják meg lesznek elérhetőek az emberiség számára.

paraziták táplálják

További a témáról.