Hardi Tamás

 • magasság: 176 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: leváló

  Az igazi okostojás. Olyan könnyedséggel végezte el az SZTE Általános Orvosi Karát és szerzett diplomát, amely egyedülálló. Az egyetemi csapatból került a klubhoz ahol egyre jobban teljesített így biztos tagjává is vált rövid időn belül. Igazi védekező játékos, akinek kiemelkedő teljesítménye hihetetlen szerénysége miatt szinte mindig csak a mérkőzés elemzésekkor derül ki. Reményeink szerint a rezidens évek alatt is számíthatunk rá és később Ő lesz a klub első csapatorvosa.

Bata Bence

 • Testmagasság: 185 cm
  Testsúly: 85kg
  Poszt: Szélső

  A megbízhatóság példaképe. Szorgalmas, alázatos fiatal játékos akinek játéka egyenlőre semmilyen extra klasszis teljesítményt nem mutatott mégis pont a kiszámíthatóság, egyenletesség teszi nélkülözhetetlenné. Kiváló fizikai adottságai alapján minden bizonnyal hosszú ideig számíthat rá a klub és tanulmányai befejeztével (SZTE TF személyi edzői szak) biztosan rendkívül nagy segítség lesz a többi játékos fizikai felkészítésében. Kiváló példa lehet arra, hogy lehet a játékos karriert átvinni a klubnál az erőnléti edzői posztra és hoszú hosszú időn keresztül megbecsült, hasznos tagja lenni a klubnak. Az utánpótlás játékosok felé rendkívül nyitott, valódi példakép lehet a csendes, szorgalmas jó tanuló gyerekek számára.

Juhász Máté

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 83 kg
  poszt: center

  Az egyetemi csapat legsikeresebb játékosainak egyikke. Igazi védekezés specialista. Csapatjátékos minden értelemben. A csapat szineiben háromszoros szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy friss diplomásként az életben is a sportban elért sikereihez hasonlóan boldoguljon és munkát össze tudja egyeztetni a versenysporttal.

Barna Zsolt

 • Testmagasság: 180 cm
  Testsúly: 101 kg
  Poszt: Összefogó

  Az elmúlt évek egyik legnagyobb tehetsége. Tökéletes ötvözete a tehetségnek és a szorgalomnak. 2018-ban mutatkozott be az U18 válogatottban, de minden edzője szerint 2019 lehet az Ő nagy éve. Rendkívüli alázattal végzi az edzésmunkát, mindemellett igazi csapatember. Korosztályát nagyon jól motiválja és fogja össze. A klub felnőtt csapatának biztos tagja lesz a 2019-es szezonban, amire előtte csak Bárdos András volt képes. Reméljük hasonlóan sikeres pályafutás előtt áll.

Terhes Zorán

 • Testmagasság: 170 cm
  Testsúly: 102 kg
  Poszt: Sarkazó

  A magyar rögbi eddig legsikeresebb utánpótlás generációjának tagja. U18 as és U20-as válogatott volt. A felnőtt válogatott tagságot azonban a tanulásra váltotta, jelenleg is az SZTE hallgatója. A klub mindig minden körülmények között számíthat rá, sikeres vállalkozásainak köszönhetően több, a klub belső életét megkönnyítő, színesebbé tevő program támogatója.

Debreczeny Dénes

 • testmagasság: 176 cm
  testsúly 85 kg
  poszt: edző

  Az első szegedi rögbicsapat játékosa, 1993-ban alapító tagja a Mogorva Gorilláknak. 2004-ben fő szervezője a Fit World Sportegyesületnek amelynek elnökségi tagja. A Magyar Rögbi Szövetség elnökségi tagja 2009-óta. Játékosként tagja a 3-szoros Szuperkupa győztes szegedi csapatnak. Kedvenc játékosa Jean De Williers. Két kislány édesapja. Fő célja, hogy a szegedi klub tovább erősödjön és meghatározója legyen a magyar rögbinek.

Kálmán Benedek

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: fogó

  A junior csapat igazi sztárja. A klub első olyan játékosa aki előtt valódi alternatíva, hogy 3/4 játékosként külföldön egy komoly akadémián játszhasson középiskolai tanulmányai befejeztével. Többszörös utánpótlás válogatott. A felnőtt keret alapembere. Legfőbb célja, hogy egyetemre menjen és külföldön játszhasson.

Jelenko Lukic

 • Testmagasság: 181 cm
  Testsúly: 83 kg
  Poszt: Center

  A "bosnyák" fiú. Jelenko szintén annak a törekvésnek a részeként került leigazolásra a klubhoz, hogy komoly erősítést kapjon a 3/4 csapatrész. Rendkívül nyitott, mosolygós, csupa szív fiatalember, aki egyetemi tanulmányait mérnökként végzi. Agresszivitása, stabil védekezése komoly tartást ad a csapatnak. Kiváló fizikai adottságai révén igazi lendületet ad a támadásoknak. Kezdetektől fogva részt vesz a klub utánpótlás nevelésében, azonnal bekapcsolódott az U16 csapat edzéseibe. Tökéletes példa lehet azon játékosok számára, akik úgy szeretnének tanulni, dolgozni, akár külföldön is, hogy közben nem távolodnak el a rugby sporttól.

Mészáros Ákos

Prágai András

 • Testmagasság: 204 cm
  Testsúly: 119 kg
  Poszt: Második sor

  A felnőtt csapat egykori kapitánya, egy igazi csapatjátékos. Családi vállalkozásuk, a Prágai Látszerészet diplomás optometrista látszerész mestere. Többszörös felnőtt magyar válogatott, aki jelenleg is a bő keret tagja. A klub színeiben háromszoros szuperkupa győztes, alapító és elnökségi tag. Mindenkori legfőbb célja, hogy a csapat az edzéseken és mérkőzéseken kívül is jól érezze magát, egységet mutasson! Jelenleg András a Gorillák legidősebb NB1-es játékosa, akinek nem titkolt vágya, hogy egy Magyar Bajnoki érem azért még egyszer a nyakában lógjon.

Szabó Tamás

 • Testmagasság: 185 cm
  Testsúly: 117 kg
  Poszt: Pillér

  A szegedi szikla. Kiemelkedő fizikai adottságok, rendkívüli alázat, szorgalom, kitartás. Ezek a legfőbb jellemzői a "Szabóista szekta" alapítójának. Csak az elvégzett munkában, a megmozgatott súlyokban hisz, minden más mellékes számára. A tehetség nem árt, de még senkit nem emelt abba a magasságba, ahova Ő eljutott az évek során. A felnőtt csapat tökéletes kapitánya. Mindenki figyeli mit mond, mindenki elfogadja a véleményét. Akit befogad a "szektába", arra gyötrelmes percek várnak, mert kíméletlen az edzéseken, de a siker, a fejlődés garantált. Hihetetlen inteligenciával rendelkező játékos, aki mindent tud a modern rugbyről. A felnőtt válogatott alap embere, 2018-ban az Év Játékosa Magyarországon.

Szalma Zita

Báló Norbert

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 90 kg
  poszt: center

  Az igazi csiszolatlan gyémánt. Talán a legjobb fizikai paraméterekkel rendelkező játékos a csapatban. A korosztályos válogatottak alap embere, játéka mindig meghatározza a csapat teljesítményét. Fiatalos lendülete egyenlőre ugyan annyira hasznos mint káros hiszen bármikor képes a legnagyobb magasságokból a legmélyebb gödörbe zuhanni a koncentrációja. Amennyiben az igazi tétmérkőzéseken koncentráltan tud majd játszani biztos helye lesz a felnőtt válogatottakban hosszú évekig.

Kirti Krisztián

 • Testmagasság: 170 cm
  Testsúly: 70 kg
  Poszt: Full back

  Végre egy igazi full back a klub életében. Gyors, agresszív, van türelme és higgadtsága kivárni a megfelelő pillanatot és tud döntést hozni. 2019. az Ő nagy éve lehet mind az U18 válogatottnál, mind a klubnál. Edzésmunkája kiemelkedő, elhivatottsága, kitartása példaértékű. Nagyon nagy esélye van, hogy mind a XV mind a 7’s szakágban kiemelkedőt nyújtson a következő pár évben.

Szilágyi Szabolcs

Iván András

 • magasság: 170 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: tolongás irányító

  A klub első valóban irányítónak nevelt játékosa. Csendes, visszahúzódó rendkívül segítőkész fiatalember, aki a csapat mellett vált férfivá. Mindig pozitív gondolkodása, mindig mosolygós természete miatt rendkívül népszerű játékos. Az utánpótlás játékosoknak is rengeteget segít, bármikor számíthat rá a klub.

Márton Zoltán

 • magasság: 181 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: leváló

  Egyike azoknak akik nélkül 2004-ben nem tudott volna újra elindulni a rögbi Szegeden. Többszörös Egyetemi bajnok. Évekig utánpótlás edző volt a klubnál. A saját egyéni érdekeit mindig a csapat érdekei mögé rangsorolta valóban bárhol megállta a helyét ha a csapatnak arra volt szüksége.

Szabó István

 • Testmagasság: 170 cm
  Testsúly: 75 kg
  Poszt: Leváló

  A magyar rugby Pistikéje. Rendkívüli fiatalember, aki mindenkinek az első találkozás után beég az agyába. Nem lehet nem megjegyezni! Mindig mosolyog, mindig pozitív, mindig nyitott mindenre és emellett a legkomolyabbak egyike korosztályában. Kiemelkedő edzésmunkát végez, minden alkalommal meghal a pályán, iszonyatosan keményen játszik, de soha nem szabálytalanul. A válogatott stabil játékosa lett és a további fejlődés lehetőségét látva igazolt Szegedre. Tökéletes csapatember. A klub tervei szerint a következő években Szegeden folytatja játékos karrierjét és kiváló példa lesz a jövő generációjának arra, hogy a sport hogyan fér meg a család szeretetével, a közösségért végzett munkával és a természet csodálatával.

Erdei Hajnal

Szűts Botond

Szélpál Tamás

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 85 kg
  poszt: tolongás irányító

  Egyike azoknak akik valóban ennél a klubnál váltak férfiakká. A mindig komolyan vett edzések mellett közgazdász diplomát szerezett. A Hovány Kft. egyik legfiatalabb pénzügyes tehetsége aki komoly jövő előtt áll. 2012-ben az év játékosa a klubnál. Háromszoros szuperkupa győztes, többszörös egyetemi 7's válogatott. Legfőbb célja, hogy példát mutasson az utána következő korosztálynak és, hogy a lehető legjobban helyt álljon a pályán és azon kívül is.

Márki Roland

 • magasság: 187 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: összefogó

  Talán a leghosszabb úton ért a csapathoz, azonban mostanra alap emberévé vált. Többszörös utánpótlás válogatott. 2013-ban az év felnőtt játékosa. Kíváló sportember vált belőle, igazi példaképe az utána jövő korosztályoknak. Legfőb célja, hogy tanulmányai befejezése után külföldön is játszhasson.

Kovács Domonkos

Szabó Marcell

Petrov Ábel

 • magasság: 177 cm
  testsúly: 105 kg
  poszt: sarkazó

  A "kis Petrov" aki már most komolyabb karriert futott be, mint a nagy tesó, hiszen a korosztályos válogatottak meghatározó embere volt. Igaz kisebb testvér, aki sokkal többet be mer vállalni, mert biztos lehet benne, hogy a bátyja ott áll a háta mögött. A felnőtt csapatban egyre több játéklehetőséget kapva élmény nézni, ahogy a két testvér a csapat mellett egymásért is küzd.

Szalma Erik

Danijel Kajan

 • Testmagasság: 178 cm
  Testsúly: 80 kg
  Poszt: Irányító

  A "szerb" fiú. Az idén igazolta a klub annak a törekvésnek a részeként, hogy komoly megerősítést kapjon a 3/4 csapatrész. Danijel rendkívül inteligens fiatalember, aki a belgrádi egyetem elvégzését követően a szakmai fejlődést is Szegeden látta megvalósíthatónak. Mérnökként helyezkedett el a Hungarosun cégnél és kezdte meg az edzéseket a klubnál. Teljesen új elképzeléseket, új hangulatot hozott a csapatba. Vérmérséklete abszolút hiányzott eddig a klubból és így új irányok rajzolódnak ki a játék struktúrában. Zajlik az összecsiszolódás a csapattla, de egészen biztos, hogy a döntés jó volt az igazolásával és a játékosok új hitet, lendületet kaptak Tőle. Édesanyja magyar származású, így a szükséges idő leteltével a Magyar Válogatottban is szerepet kaphat a korábban szerb válogatott játékos.

Kovács Márk Manó

 • magasság: 195 cm
  testsúly: 100 kg
  poszt: második sor

  A jövő nagy nemzedékének egyik reménysége. Ő már az a játékos aki rögbisként kezdett sportolni. Többszörös utánpótlás válogatott, és középiskolai tanulmányai befejeztével jó eséllyel pályázik egy külföldi nagy csapathoz.

Györgyey András

 • magasság: 180 cm
  testsúly: 80 kg
  poszt: irányító

  Az SZTE műszakimenedzser hallgatója, az egyetemi csapat meghatározó játékosa. Többszörös utánpótlás válogatott. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes.

Császár Attila

 • Testmagasság: 186 cm
  Testsúly: 103 kg
  Poszt: Második sor

  Az első olyan utánpótlás játékos a klubnál, aki a felnőtt csapatba nem azon a poszton került be, ahol az utánpótlás válogatottban játszott. A válogatottban pillérként számítottak rá, azonban mert nagyobbat álmodni és áldozatokat hozni. Lefogyott, felgyorsult, ügyesebb lett a labdával és a harmadik sorba vágyott. Az irány jó, a feladat óriási, és már a második sornál tart. Kedves fiatalember, akinek fontos a család, az édesanyjával való jó kapcsolat. Segítőkész, megbízható, stabil segítség a klub dolgainak intézésében, kivitelezésében. Az elkövetkező évek nagy kérdése, hogy képes lesz-e tovább fejlődni és meghatározó játékossá válni a felnőtt csapatban.

Petrov Tamás

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 108 kg
  poszt: leváló

  A "Petrov klán" legidősebb tagja. Az öt gyermek közül, akik mind megfordultak a klubban Ő a legidősebb. Igazi szikla, aki a sok kis tesó mellett rendkívüli nyugalomra és alkalmazkodó képességre tett szert. Soha nem elégedetlen soha nem panaszkodik, rendkívül jól terhelhető játékos. A családi vállalkozás egyértelmű örököse valódi sportember, aki biztosan a rögbi közelében marad hosszú hosszú ideig. Rendkívül jó genetikájának köszönhetően a modern tolongás játék abszolút fekszik neki.

Baranyi Bence

 • magasság 190 cm
  testsúly 80 kg
  poszt: szélsõ/fogó

  A GAMF hallgatója aki nagyon sikeresen ötvözi a jó tanulást a hobby sporttal. Egyike a legmegbízhatóbb játékosoknak, akik rengeteg társadalmi munkával veszik ki a részüket az egyesület sikeres mûködtetésébõl. Legfõbb célja stabilan a játékos keretbe kerülni és emelett valóban használható és piacképes diplomát szerezni.

Petrov Anna

Kovács Henrik

 • magasság: 179 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: irányító

  A csapat egyik legimprovizatívabb játékosa. Mindig minden helyzetben képes meglepetést okozni. Többszörös utánpótlás válogatott. A csapat szineiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy egyre inkább kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson és ezzel kiszámítható eredményeket érjen el a csapat.

Bálint Ádám

Kiss Zoltán

Gárgyán Dániel

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 109 kg
  poszt: pillér

  A csapat egyik legnagyobb tehetsége. A sport iránti elkötelezettsége példaértékű. Terhelhetősége kiemelkedő igazi csapatjátékos. A Springok Trans Kft. alkalmazottja. Többszörös utánpótlás válogatott és a felnőtt válogatott bő keretének is tagja. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy a felnőtt válogatott első számú pillére legyen.

Szügyi Balázs

Nagymihály Dominik

 • Testmagasság: 170 cm
  Testsúly: 65 kg
  Poszt: Szélső

  Született 7’s játékos. Gyors, agresszív, tud és szeret is védekezni. Intelligenciájának köszönhetően jól ismeri fel a helyzeteket és képes nyomás alatt is jó döntéseket hozni. 2018 ban már bemutatkozott az U18 7’s válogatottban, több célt is szerzett, de 2019 ben már szinte rá épül a válogatott támadó játéka. A klub ¾ csapatrészének megerősítése lesz a jövőbeni feladat. Erre a feladatra tökéletesen alkalmas, hiszen jó humorú, közösségi ember, aki hamar beilleszkedett a felnőtt csapatba.

Fábián Gábor

 • magasság: 188 cm
  testsúly: 92 kg
  poszt: leváló

  A legtudatosabb játékosa a klubnak. Az SZTE TTIK biológus hallgatója mester szakon. A fizikai felkészülése egyedülálló amely magával ragadja csapattársait is. Korosztályában igazi véleményformáló személyiség. A klubnál 2012-ben a Játékosok Játékosa cím nyertese amely a legmagasabb nem szakmai díj. Legfőbb célja, hogy a fizikai felkészülésben megszerzett tudását átadja a fiatalabb játékosoknak.