Prágai András

 • magasság: 204 cm
  testsúly: 119 kg
  poszt: második sor

  A felnőtt csapat kapitánya igazi csapatjátékos. Party Pápa. A Prágai Látszerészet okleveles optikusa a családi vállalkozás alap pillére. Többszörös felnőtt magyar válogatott, jelenleg is a keret tagja. A klub szineiben háromszoros szuperkupa győztes alapító és elnökségi tag. Legfőbb célja, hogy a csapat az edzéseken és mérkőzéseken kívül is jól érezze magát egységet mutasson.

Csanda Bálint

 • magasság 195 cm
  testsúly 95 kg
  poszt: második sor

  A SZTE EHÖK SE rögbi szakosztályának vezetõje. Az SZTE Mérnöki karának hallgatója. A csapat igazi party arcainak egyike valódi társasági ember. Játékos karrierjét több komoly sérülés hátráltatta, de remélhetõleg a 2014-es visszatérés sikeres és sérülés mentes lesz. Legfõbb célja stabilan a játékos keretbe kerülni és az egyetemi csapatot a lehetõ leghatékonyabban menedzselni.

Petrov Tamás

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 108 kg
  poszt: leváló

  A "Petrov klán" legidősebb tagja. Az öt gyermek közül, akik mind megfordultak a klubban Ő a legidősebb. Igazi szikla, aki a sok kis tesó mellett rendkívüli nyugalomra és alkalmazkodó képességre tett szert. Soha nem elégedetlen soha nem panaszkodik, rendkívül jól terhelhető játékos. A családi vállalkozás egyértelmű örököse valódi sportember, aki biztosan a rögbi közelében marad hosszú hosszú ideig. Rendkívül jó genetikájának köszönhetően a modern tolongás játék abszolút fekszik neki.

Debreczeny Dénes

 • testmagasság: 176 cm
  testsúly 85 kg
  poszt: edző

  Az első szegedi rögbicsapat játékosa, 1993-ban alapító tagja a Mogorva Gorilláknak. 2004-ben fő szervezője a Fit World Sportegyesületnek amelynek elnökségi tagja. A Magyar Rögbi Szövetség elnökségi tagja 2009-óta. Játékosként tagja a 3-szoros Szuperkupa győztes szegedi csapatnak. Kedvenc játékosa Jean De Williers. Két kislány édesapja. Fő célja, hogy a szegedi klub tovább erősödjön és meghatározója legyen a magyar rögbinek.

Márki Roland

 • magasság: 187 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: összefogó

  Talán a leghosszabb úton ért a csapathoz, azonban mostanra alap emberévé vált. Többszörös utánpótlás válogatott. 2013-ban az év felnőtt játékosa. Kíváló sportember vált belőle, igazi példaképe az utána jövő korosztályoknak. Legfőb célja, hogy tanulmányai befejezése után külföldön is játszhasson.

Biczók Attila

 • magasság: 183 cm
  testsúly: 107 kg
  poszt: pillér


  A csapat egyik alapembere igazi véleményformáló személyiség. A Hovány Kft. értékesítési vezetője. Két gyermek édesapja. Korábban többszörös kajak válogatott a felnőtt rögbi válogatott bő keretének tagja. 2013-ban a klub év felnőtt játékosa. A klub színeiben háromszoros szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy a klub fiatal játékosainak legyen pozitív példa a csapatnál végzett munka.

Mohai Sándor

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: fogó

  A klub első igazi utánpótlás játékosa. Kisgyerekként került a Gorillákhoz és soha nem távolodott el a rögbitől. Többszörös utánpótlás válogatott. Felnőtt 7's válogatott. Jelenleg az utánpótlás nevelés egyik pillére. Ő a klub örök Sanyikája.

Gárgyán Dániel

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 109 kg
  poszt: pillér

  A csapat egyik legnagyobb tehetsége. A sport iránti elkötelezettsége példaértékű. Terhelhetősége kiemelkedő igazi csapatjátékos. A Springok Trans Kft. alkalmazottja. Többszörös utánpótlás válogatott és a felnőtt válogatott bő keretének is tagja. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy a felnőtt válogatott első számú pillére legyen.

Báló Norbert

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 90 kg
  poszt: center

  Az igazi csiszolatlan gyémánt. Talán a legjobb fizikai paraméterekkel rendelkező játékos a csapatban. A korosztályos válogatottak alap embere, játéka mindig meghatározza a csapat teljesítményét. Fiatalos lendülete egyenlőre ugyan annyira hasznos mint káros hiszen bármikor képes a legnagyobb magasságokból a legmélyebb gödörbe zuhanni a koncentrációja. Amennyiben az igazi tétmérkőzéseken koncentráltan tud majd játszani biztos helye lesz a felnőtt válogatottakban hosszú évekig.

Makra Péter

 • magaság: 176 cm
  testsúly: 89 kg
  poszt: center

  Az SZTE programtervező informatikus hallgatója. Emellett képzettségei körébe tartozik számos alternatív mozgásforma. Primal Move instruktor, és K-Active terapeuta (kinesio tape). A junior korábban a kadét csapat edzője. Legfőbb célja, hogy az alternatív módszerek beépüljenek a rögbijátékosok felkészülésébe, hatákonyabbá téve a fejlődést/rehabilitációt, minimalizálva a sérüléseket.

Szilágyi Csaba

 • magasság: 182 cm
  testsúly: 85 kg
  poszt: leváló

  A csapat belső motorja. Igazi mókamester aki bármikor, bármiből képes tréfát csinálni. A csapat kapitánya 2012-ig. Többszörös egyetemi bajnok, felnőtt válogatott a klub színeiben háromszoros szuperkupa győztes. Civilben nagyon sikeres üzletember a klub egyik fő támogatója is.

Kovács Márk Manó

 • magasság: 195 cm
  testsúly: 100 kg
  poszt: második sor

  A jövő nagy nemzedékének egyik reménysége. Ő már az a játékos aki rögbisként kezdett sportolni. Többszörös utánpótlás válogatott, és középiskolai tanulmányai befejeztével jó eséllyel pályázik egy külföldi nagy csapathoz.

Baranyi Bence

 • magasság 190 cm
  testsúly 80 kg
  poszt: szélsõ/fogó

  A GAMF hallgatója aki nagyon sikeresen ötvözi a jó tanulást a hobby sporttal. Egyike a legmegbízhatóbb játékosoknak, akik rengeteg társadalmi munkával veszik ki a részüket az egyesület sikeres mûködtetésébõl. Legfõbb célja stabilan a játékos keretbe kerülni és emelett valóban használható és piacképes diplomát szerezni.

Petrov Ábel

 • magasság: 177 cm
  testsúly: 105 kg
  poszt: sarkazó

  A "kis Petrov" aki már most komolyabb karriert futott be, mint a nagy tesó, hiszen a korosztályos válogatottak meghatározó embere volt. Igaz kisebb testvér, aki sokkal többet be mer vállalni, mert biztos lehet benne, hogy a bátyja ott áll a háta mögött. A felnőtt csapatban egyre több játéklehetőséget kapva élmény nézni, ahogy a két testvér a csapat mellett egymásért is küzd.

Nagymihaly Dominik

Szélpál Tamás

 • magasság: 175 cm
  testsúly: 85 kg
  poszt: tolongás irányító

  Egyike azoknak akik valóban ennél a klubnál váltak férfiakká. A mindig komolyan vett edzések mellett közgazdász diplomát szerezett. A Hovány Kft. egyik legfiatalabb pénzügyes tehetsége aki komoly jövő előtt áll. 2012-ben az év játékosa a klubnál. Háromszoros szuperkupa győztes, többszörös egyetemi 7's válogatott. Legfőbb célja, hogy példát mutasson az utána következő korosztálynak és, hogy a lehető legjobban helyt álljon a pályán és azon kívül is.

Kovács Henrik

 • magasság: 179 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: irányító

  A csapat egyik legimprovizatívabb játékosa. Mindig minden helyzetben képes meglepetést okozni. Többszörös utánpótlás válogatott. A csapat szineiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy egyre inkább kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson és ezzel kiszámítható eredményeket érjen el a csapat.

Kálmán Benedek

 • magasság: 185 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: fogó

  A junior csapat igazi sztárja. A klub első olyan játékosa aki előtt valódi alternatíva, hogy 3/4 játékosként külföldön egy komoly akadémián játszhasson középiskolai tanulmányai befejeztével. Többszörös utánpótlás válogatott. A felnőtt keret alapembere. Legfőbb célja, hogy egyetemre menjen és külföldön játszhasson.

Györgyey András

 • magasság: 180 cm
  testsúly: 80 kg
  poszt: irányító

  Az SZTE műszakimenedzser hallgatója, az egyetemi csapat meghatározó játékosa. Többszörös utánpótlás válogatott. A klub színeiben kétszeres szuperkupa győztes.

Kómár Tamás

 • testmagasság: 186 cm
  testsúly: 92 kg
  poszt: leváló

  A junior csapat kapitánya 2013/2014 évben. Az egyik legnagyobb tehetség, kiemelkedő fizikai adottságokkal. Többszörös utánpótlás válogatott. Idősebb csapattársaival szemben mindig tisztelettudó. Visszahúzódő csendes tipus egyedül igyekszik megoldani problémát azonban mindig segítőkész. Legfőbb célja, hogy az érettségi vizsga után szakmát tanuljon és a munkát a lehető legjobban össze tudja hangolni a sporttal hiszen komoly sikerek várhatnak még rá.

Báló Krisztián

 • magasság: 179 cm
  testsúly: 88 kg
  poszt: tolongás irányító

  Az egyik legsokoldalúbb játékos a csapatban. Igazi tolongás játékos aki fiatal kora ellenére irányítani is tudja azt. Pár éven belül valódi játékmesterré nőheti ki magát. Többszörös utánpótlás válogatott. A csapat színeiben kétszeres szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy tanulmányai elvégzését követően a munka mellett is meghatározó játékos tudjon maradni.

Juhász Máté

 • magasság: 178 cm
  testsúly: 83 kg
  poszt: center

  Az egyetemi csapat legsikeresebb játékosainak egyikke. Igazi védekezés specialista. Csapatjátékos minden értelemben. A csapat szineiben háromszoros szuperkupa győztes. Legfőbb célja, hogy friss diplomásként az életben is a sportban elért sikereihez hasonlóan boldoguljon és munkát össze tudja egyeztetni a versenysporttal.

Fábián Gábor

 • magasság: 188 cm
  testsúly: 92 kg
  poszt: leváló

  A legtudatosabb játékosa a klubnak. Az SZTE TTIK biológus hallgatója mester szakon. A fizikai felkészülése egyedülálló amely magával ragadja csapattársait is. Korosztályában igazi véleményformáló személyiség. A klubnál 2012-ben a Játékosok Játékosa cím nyertese amely a legmagasabb nem szakmai díj. Legfőbb célja, hogy a fizikai felkészülésben megszerzett tudását átadja a fiatalabb játékosoknak.

Márton Zoltán

 • magasság: 181 cm
  testsúly: 82 kg
  poszt: leváló

  Egyike azoknak akik nélkül 2004-ben nem tudott volna újra elindulni a rögbi Szegeden. Többszörös Egyetemi bajnok. Évekig utánpótlás edző volt a klubnál. A saját egyéni érdekeit mindig a csapat érdekei mögé rangsorolta valóban bárhol megállta a helyét ha a csapatnak arra volt szüksége.

Iván András

 • magasság: 170 cm
  testsúly: 75 kg
  poszt: tolongás irányító

  A klub első valóban irányítónak nevelt játékosa. Csendes, visszahúzódó rendkívül segítőkész fiatalember, aki a csapat mellett vált férfivá. Mindig pozitív gondolkodása, mindig mosolygós természete miatt rendkívül népszerű játékos. Az utánpótlás játékosoknak is rengeteget segít, bármikor számíthat rá a klub.

Medve Márton

 • magasság: 188 cm
  testsúly: 103 kg
  poszt: pillér

  A klub első nagy igazolása. Egyike azoknak akik képesek távolra költözni családjuktól, hogy magasabb szinten rögbizhessenek. Többszörös utánpótlás válogatott. Korosztálya meghatározó egyénisége.

Drabbant Gergő

 • testmagasság: 195 cm
  testsúly: 95 kg
  poszt: szélső

  A klub egyik legfrissebb igazolása. Az SZTE biológia szakos hallgatója. A Velencei Kék Cápák nevelése de nagyon jól beilleszkedett a Gorillák közé. A csapat alap embere lett. Egyetemi tanulmányai mellett a csapat Crossfit termében dolgozik. Többszörös utánpótlás válogatott és amennyiben tanulmányai mellett tudja vállalni úgy a felnőtt válogatott szövetségi kapitánya is számít rá. Legfőbb célja, hogy megmutassa a tanulás mellett is lehet komoly sporteredményeket elérni.

Hardi Tamás

 • magasság: 176 cm
  testsúly: 96 kg
  poszt: leváló

  Az igazi okostojás. Olyan könnyedséggel végezte el az SZTE Általános Orvosi Karát és szerzett diplomát, amely egyedülálló. Az egyetemi csapatból került a klubhoz ahol egyre jobban teljesített így biztos tagjává is vált rövid időn belül. Igazi védekező játékos, akinek kiemelkedő teljesítménye hihetetlen szerénysége miatt szinte mindig csak a mérkőzés elemzésekkor derül ki. Reményeink szerint a rezidens évek alatt is számíthatunk rá és később Ő lesz a klub első csapatorvosa.