Üdvözöljük a Gorillák megújult oldalán Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderi...

2014-01-15 02:23:00

Bőbebben

U18 felkészülés vége 2015


2015-03-22 Timisoara

Végéhez ért a magyar U18 XV. válogatott felkészülése a hazai rendezésû C-csoportos EB-re. A csapat az elérhetõ legkeményebb ellenféllel ellen játszott teszt mérkõzéssel szerette volna befejezni a programot csakúgy mint az elõzõ évben és erre a továbbra is leginkább a Timisora RC korosztályos csapata a legalkalmasabb.

A mérkõzést egy rövid összetartás elõzte meg, szombaton két edzéssel, majd vasárnap utazás Temesvárra. A keret nagyon egységes és motivált volt így a tökéletes idõben rendezett mérkõzés nagyon jónak ígérkezett. A mérkõzés nagyon gyors tempóban kezdõdött hatalmas nyomást helyezett a hazai csapat a védelmünkre de álltuk a rohamokat és egy nagyon szép nagyon lendületes támadással a vezetést is meg tudtuk szerezni. Ezt követõen nagyon változatosan folyt a játék szikrázó kemény védekezéssel mindkét oldalon és az 5-5 félidõvel valóban nem dõlt el semmi.

A második félõ azonban teljesen más képet mutatott. Az elsõ 10-12 perc egyértelmû Temesvár fölényt a második 5-17 is volt az eredmény azonban ezt követõen bekövetkezett a csoda. A cserék pályára lépése nem hogy gyengítette hanem új lendületbe hozta a csapatot és 12-17 majd 15-17 re vissza jöttünk a mérkõzésbe. Ezt követõen már igazi Titánok játszottak a pályán mindenki minden tartalékát felhasználta a végsõkig kihajtva magát és bezuhantunk a célterületre 20-17. A mérkõzésbõl azonban még mindig volt hátra pár perc.

A kezdõ rúgás nem esett le gyönyörû hullámokkal haladtunk ismét elõre és, hogy az i-n legyen pont és nagyon hosszú idõre emlékezetes maradjon a mérkõzés rúgtunk egy akció droppot és 23-17 a vége.

A beszámoló szándékosan nem tartalmaz neveket és ahsznál végig többes számot mert régen nem látott csapategység egymásért küzdés egymás támogatása volt ezen a napon.

A mérkõzést követõen a legnehezebb feladat következett ami utánpótlás edzõknek feladatul juthat vagyis a végleges keret kihírdetése.

A szegedi csapatból Petrov Ábel, Pap Gábor, Császár Attila, KÓczi Csaba, B. Varga Vencel és Bata Bence kerültek behívásra. A munka április 5-én vasárnap folytatódik az EB elsõ mérkõzése április 8-án 16.00 órakor lesz Dánia ellen Kecskemét Széktói úti Stadionban.

2015-03-23 22:16:13


Hozzászólások: