Vojvodina - Szeged '15 tavasz, II. felvonás


2015-03-21 Novi Sad

A Fit world SE HungaroSun Gorillák RC lejátszotta elsõ teszt mérkõzését a Vojvodina RK ellen és igazán jó vendégnek bizonyult, hiszen az õsszel játszott szegedi mérkõzés alapján valóban teszt mérkõzésnek használta a játéklehetõséget.

A szegedi kezdõ csapatból amely egy héttel ezelõtt Százhalombattán pályára lépett 8 fõ nem utazott a csapattal az elõzetes egyeztetések alapján, ezzel játéklehetõséget biztosítva azon játékosoknak, akik a bajnokságban nem jutnak meghatározó szerephez. A csapat erejét mutatja, hogy ennek ellenére a mérkõzés 10. percében már 0-10 volt az eredmény és a félidõben is nyílt volt a mérkõzés, hiszen 15-10 el fordultak a csapatok.

A második félidõben mindenki pályára lépett hiszen egy felkészülési mérkõzésnek csak akkor van értelme, ha a máshogyan meg nem válaszolható kérdésekre választ ad, vagyis mindenki kipróbálhatja magát éles helyzetben ezzel motivációt szerezve az edzésekre.

A mérkõzés végeredménye 55-15 ami alapján valóban kijelenthetjük, hogy jó vendégek voltunk és megteremtettük az alapját egy tökéletes harmadik félidõnek. A Gorillák szempontjából a legfontosabb az volt, hogy egy hosszú távon mûködõ kapcsolatot építsen ki a Vojvodina RK csapatával és ezen mérkõzések elõsegítsék a hazai bajnokságban való sikeres szereplést. Az, hogy van a klubnak 30 fõs felnõtt XV. mérkõzést játszani tudó kerete pedig mindennél fontosabb.

Képek a házigazda facebook oldalán.

2015-03-23 22:17:22


Hozzászólások: