2015-04-11 Kecskemét


Sajnos ezen a szombaton minden mérkõzésen ahol szegedi érdekeltség volt elmaradt az igazán nagy ünneplés. A KARC magabiztosan és felszabadultan játszott és annak ellenére, hogy papíron már nem Õk az esélyesek a felszabadult játék meghozta az eredményét. A 16-0 félidõ és a 28-7 végeredmény jól tükrözi a pályán látottakat. A Gorillák görcsösen játszottak kicsit talán kapkodva is és ez biztos út a kisebb hibákhoz amit minden egyes alkalommal pontokkal büntetett a rendkívül rutinos KARC. Az eredmény azonban nem elszomorító megint faragtak a Gorillák a legutóbbi mérkõzés külömbségébõl ami továbbra is azt jelzi, hogy jó az az út amin haladnak.

Az U18 válogatott sem tudott önfeladten ünnepelni. A szombati nap is heroikus küzdelmet hozott Moldova ellen és a gyõzelem után jött a mindent eldöntõ Dánia elleni mérkõzés. A két csapat minden tartalékát mozgósította mindenki utolsó erejébõl küzdött és nagyon változatos és szép rögbit láthattak a nézõk.
A mérkõzés végén azonban Dánia örült hiszen ezt a csatát most õk nyerték. A tornán pont azonosság alakult ki azonban a nem túl igazságos lebonyolítás miatt nem az egymás elleni pontarány számít amiben jobban voltunk hanem a torna össz pontszáma amiben Dánia volt eredményesebb. A II. hely mindenképpen megérdemelt egyben csalódás is hiszen nagyon közel járt a csapat a sikerhez.

2015-04-13 21:36:41


Hozzászólások: