Gorillák - Exiles


2015-05-09 14.00 Szeged

Utolsó alapszakasz mérkõzésén a Budapest Exiles RC csapatát fogadták a Fit World SE HungaroSun Gorillák RC játékosai. Az eddigi eredmények alapján a gorilláknak 3 bajnoki pont kellet ahhoz, hogy a bajnoki rájátszásba jussanak. A papírforma azonban egyértelmûen nem gyõzelmet ígért aminek a legfõbb oka, hogy a vendég csapat egyértelmûen elsõ bajnoki döntõjére készül és a jelenlegi játékos kerete alapján esélyes is a bajnoki cím megszerzésére.

A mérkõzés tökéletes idõben szép számú nézõ támogatása mellett kezdõdött és 3-0 vezetés után 3-5 majd 3-12 és a félidõben ez tökéletes eredmény volt. Az eredmény alapján joggal volt mindekinek deja vu érzése hiszen egy hete a Vitézek ellen ekkor 6-10 volt az állás.
Az érzés tovább erõsödött mindenkiben hiszen jöttek a cserék folytatódott a küzdelem és a hazai csapat erejét mutatja, hogy egyértelmûen nyomás alatt tudta tartani a vendégeket a mérkõzés utolsó pillanatáig hiszen az utolsó támadást is õk vezették. A végeredmény az igazi deja vu hiszen ismét 6-31 et mutatott az eredményjelzõ a lefújás pillanatában.

Ez is azt mutatja, hogy a magyar bajnoki döntõben nagy küzdelem várható.

A Gorillák készülhetnek a Szuperkupára amelynek ellenfele még nem ismert hiszen az alsó ház küzdelmei még zajlanak.

A csapat végsõkig kihajtotta magát kiemelkedõ teljesítményt nyújtott Fábián Gábor és Szélpál Tamás.

2015-05-10 12:55:22


Hozzászólások: