Bárdos András ismét egyet lép elõre


A Fit World SE HungaroSun Gorillák RC egykori játékosa, ismét lép egyet elõre a rugby nagyon nehéz és nagyon hosszú útján.

Az augusztusban 25. születésnapját ünneplõ fiatalember harmadik szezonját kezdi meg a francia bajnokságban és ezt a szezont már új klubjában a ROC LA VOULTE-Valence Fed 1. osztályban szereplõ csapatában teszi.
Ezzel a magyar rögbi történetében a valaha volt legmagasabb osztályban játszó játékossá lép elõ.

Amikor Szegedrõl Franciaországba szerzõdött már akkor is ez volt az a cél, amely realisnak tûnt egy magyar játékos számára. Az új klub és az új otthon is úgy került kiválasztásra, hogy helyben vagyis újabb költözés és egyéb bonyodalmak nélkül lehessen elõre lépni.
A fiatalember a Fed 3. ból indult most azonban az új csapat már a Fed 1. 10 csapatos bajnokságában számít rá és az idõközben elhárult nyelvi nehézségek sem hátráltatják már, hogy mindent amit csak tud megmutathasson magából.


Bárdos András rugby karrierje nagyon jó példa lehet arra, hogy bár nem vagyunk igazán elöl jegyzett rugby nemzet mégis van lehetõség nagyon nagy akarással nagyon sok beletett munkával és nagyon sok lemondás elviselésével komoly igazán nagy rugbys nemzetnél is sikert elérni.

A fiatalembert akit itthon mindenki csak Sárkányként ismer valóban szárnyal és reméljük, hogy ezzel követendõ példát és elérhetõ célt tud mutatni az egyre nagyobb számú tehetséges magyar rugbys számára.

Igyekszünk majd minden bajnoki mérkõzésérõl beszámolni, hiszen ez már valóban a profi rugby elõszobája és így minden mérkõzés megtekinthetõ az internet segítségével.

2015-05-25 14:05:36


Hozzászólások: