Szeged - Exiles '15 ősz


2015-10-10 Szeged

Tovább folytatódik a Fit World Se HungaroSun Gorillák Rc remek szereplése az MRGSZ 2015/2016 felnőtt magyar bajnokság Extra Liga osztályában. A második fordulóban az előző szezon döntőse a Bp. Exiles látogatott a Tisza partjára.

A mérkőzés 3-0 majd 6-0 kezdődött két tökéletes büntető rúgás a kitűnő formában játszó Györgyey részéről. Ezt követően válasz a fővárosi csapattól 6-3 majd 9-3 ismét a Gorillák jöttek jól ki a büntető párbajból.

A félidő végén egy rossz tolódást céllal büntetett a Bp. Exiles így a félidőben 9-10 el vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőben váltva vezették a támadásokat a csapatok és végig jellemző volt a mérkőzésre, hogy fegyelmezetten és szabályosan védekeztek a csapatok így nem volt lehetőség egyik oldalon sem büntetőt rárúgni.

A mérkőzés 65. percében egy szélen szűk indulásokkal begyötört céllal 9-15 majd egy rossz tempóból történő fogás miatt büntető és a mérkőzés végeredménye 9-18. A mérkőzésre jellemző módon a lefújáskor a szegedi csapat az ellenfél 22-esén belül támadott valós veszélyt jelentve a célterületre.

Ki kell emelni a szegediek minden pontját szerző hibátlan teljesítményt nyújtó Györgyeyt és a felnőtt mezőnyben bemutatkozó Kóczi Csabát.

A két csapat egymás közötti eredményei közül ez volt az eddigi legszorosabb eredmény így minden dícséretet megérdemelnek a Gorillák.

2015-10-11 19:45:29


Hozzászólások: