Gorillák a válogatottban


2015-10-24 Esztergom

Megkezdi felkészülését a felnõtt Magyar Rögbi Válogatott a két soron következõ ENC 2B csoportos mérkõzésére. A hazai mérkõzés 2015-10-24 szombat 15.00 órakor kerül megrendezésre a magyar rögbi fõvárosában Esztergomban. A válogatott szövetségi kapitánya Mathieu Lazarges a Fit World SE HungaroSun Gorillák RC csapatából Szabó Tamás, Prágai András, Kovács Márk Manó, Fábián Gábor, Drabbant Gergõ játékosokat hívta be a bõ keretbe. Sajnos Márki Roland egy sérülés miatt kénytelen kihagyni az õszi szezon hátralévõ részét így a fiatal tehetségre nem számíthat a francia edzõ.

A válogatottba 2 év kihagyás után visszatér a Franciaországban profiskodó szegedi nevelésû Bárdos András ami nagy motivációt adhat a játékosoknak. A válogatott tolongásában a 8 fõs kezdõ csapatban valószínûleg 5 jelenleg a francia bajnokságban szereplõ játékos kap helyet ezzel valószínûleg minden idõk legerõsebb magyar tolongása léphet pályára.

A szegedi csapatban Prágai András visszatérése valamint Fábián Gábor és Drabbant Gergõ bemutatkozása a leginkább arra mutató jel, hogy a Gorillák egyre inkább felzárkóznak a magyar top csapatok mellé.

2015-10-17 16:30:35


Hozzászólások: