Fehérvár teremtorna részletes beszámoló Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

2014. február 15-én hajnali 6-kor vágtunk neki a nagy útnak, melynek célja a Székesfehérváron megrendezett országos teremrögbi torna volt. Gyermekeink álmosan, de annál nagyobb izgalommal várták a rájuk váró mérkőzéseket. Nagy örömünkre minden kor...

2014-02-18 11:02:15

Bőbebben

Magyar Kupa U16


2015-11-12 Esztergom

Szegeden a Magyar Köztársaság Kupa U16 korosztályban !

Hatalmas meglepetésre nagyon magabiztos és szép játékkal szerezte meg a Magyar Köztársaság Kupát az a projekt csapat amelynek gerincét 7 játékossal a Fit World Se HungaroSun Gorillák RC U16-os játékosai alkották. A kupába projekt csapatként nevező játékosok az Esztergomi Vitézek korosztályos csapatával mérkőztek meg a rendhagyó módon csütörtök délután megrendezett mérkőzésen. Az Esztergomi Vitézek hagyományosan uralja ezt a korosztályt rendkívül jól képzett nagyon jó fizikai állapotban lévő játékosok alkotják évről évre az utánpótlás csapataikat. Ezen a napon azonban az érdi Fogócska SE a székesfehérvári Fehérvári Vadkanon és a szegedi HungaroSun Gorillák SE játékosai életkorukat meghazudtoló módon rendkívül fegyelmezetten betartva a taktikai utasításokat a mérkőzést végig vezetve elhódították a Kupát.


A szegedi játékosok közül Kovács Áron irányító, és Tranyánszki Milán full back szereztek célt, valamint Kovács Áron két jutalom rúgást is értékesített így 14 ponttal járultak hozzá a győzelemhez. Szűcs Ádám összefogó poszton mutatkozott be és ez volt az egyik a több váratlan edzői húzás mellett amely sorsdöntőnek bizonyult. Remekül indult, tartotta meg a labdát és a mélységből érkező labdahordásai megállíthatatlannak bizonyultak. Több esetben mutatott be remek összjátékot a leválló poszton rendkívül jól védekező Cselédes-Horváth Viktorral. Barna Zsolt második sorosként, Bozsák Botond első sorosként volt nagyon hasznos mind támadásban mind védekezésben. A tolongást tovább erősítette a szeged sarkazó poszton is így a mérkőzés lefújásakor, a kupa magasba emelésének pillanatában nem volt kérdéses, hogy a Magyar Köztársaság Kupa 2015 évben Szegedre kerül és a Gorillák Klubházában csillog tovább.

2015-11-13 22:36:04


Hozzászólások: