Bárdos András a Tricastin Rugby Clubot erősíti a jövőben Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Andras BARDOS rejoint le RC TRICASTIN.
Ce seconde ligne de 26 ans 1m96 pour 120 kgs devrait apporter un peu plus de rugosité au pack atomiste. Andras fait parti de ses clients que l'on redoute souvent de croiser sur un terrain de rugby. Joueur de devoir , i...

2016-09-19 13:46:51

Bőbebben

MRGSZ Év játékosa 2015


Ismét egy Gorilla az év U20 játékosa !

Az év végéhez közeledve minden sportban így a rögbiben is elkezdõdik az év értékelés. Ennek minden évben az elsõ lépcsõje , hogy a Magyar Rögbi Szövetség az Év Játékosa díjakat megszavaztatja a szakmával, és ez 2015. évben is így kezdõdött. Az utánpótlás korosztályok közül az U20 kategóriában Kómár Tamás lett 2015. év játékosa. A szakma egybehangzó vélménye ez ismét elismerve, hogy a szegedi klub ebben a korosztályban valóban kiemelkedõ teljesítményre képes játékosokat tud nevelni. Az elmûlt évben vagyis 2014. évben ebben a korosztályban Márki Roland volt a díjazott így alapos okkal bízhat a Fit World Se HungaroSun Gorillák RK abban, hogy ez a fiatal generáció igazán nagy sikeret fog elérni mind klub mind válogatott szinten.

Kómár Tamás 1996-ban született, a Gábor Dénes Szakközépiskolában folytatott tanulmányai közben találkozott a rögbivel és nagyon rövid idõ alatt lett alap embere a korosztályos cspatnak majd késõbb egyértelmûen egyik legnagyobb tehetsége a felnõtt csapatnak. Kiemelkedõ munkabírással dolgozik minden edzésen, igazi csapatjátékos aki jó kedvével minden pillanatban képes motiválni társait. Kimelkedõ fizikális képességéhez, tehetségéhez, szorgalom is társul és a sport iránti alázat a klub felé meglévõ elkötelezettsége példa értékû.

A klub ezúton gratulál és köszöni meg az elismerést ami így a klubot is érte fiatal játékosának.

2015-11-19 16:50:23


Hozzászólások: