MRGSZ Magyar Kupa 2015


2015-11-21 Szeged

A Fit World SE HungaroSun Gorillák RC 2. helyen végzett a Magyar Kupában. Megalakulása óta a legjobb eredményt érte el a torna rendszerû lebonyolításban amely mint kiderült nagyon kedvezett a rendezést elsõ ízben magára vállaló szegedi klubnak.

Extra Ligában szereplõ csapatként az NB 1-ben szereplõ Fehérvár RC-al kezdett a hazai csapat. A mérkõzés fõ feladata az volt, hogy maximálisan betartsa a csapat a megbeszélt taktikát és igyekezzen felkészülni a második ellenfélre. A mérkõzést végig uralták a Gorillák a Vadkanok ellen de el kell ismerni voltak nagyon szép pillanatai a vendég csapatnak is. A kötelezõ gyõzelem kategóriájú mérkõzéseket a legnehezebb hozni és ez most sem volt másként de megvolt a gyõzelem így következett a bajnokságban is bomba formában lévõ Kecskemét.

A mérkõzés, csak úgy mint a bajnokságban, döcögve kezdõdött és a KARC mindent elkövetett, hogy elsõ kupagyõzelmét megszerezze. A mérkõzésen végig vezettek azonban a 24-14 félidõ igazi meglepetése, hogy a Gorillák nyerték a második félidõt 10-14 re.

A Gorillák a 2. helyen végzetek a Magyar Kupában. A torna két igazi hõse a Gorillák csapatban Szûcs Ádám aki 2000-ben született és most lépett elsõ alkalommal pályára felnõtt mérkõzésen, valamint Kómár Zsolt aki elsõ célját szerezte ezen a szombaton.

2015-11-23 18:30:52


Hozzászólások: