Fit World SE HungaroSun Gorillák - Vojvodina Ragbi Klub


2016-02-27 szombat 14.00 óra

A szegedi csapat azt tervezte, hogy a 2015 õszi szezont a Vojvodina Ragbi Klub ellen játszott teszt mérkõzéssel zárja. A természet azonban mint az élet egyik legnagyobb rendezõje máshogy gondolta. A rossz idõ hamarabb jött mint számítottuk így a mérkõzés elmaradt. Amikor bezárul egy ajtó, akkor szinte minden esetben kinyílik egy másik. Ez most is így történt és ezzel lehetõség van arra, hogy a 2016 tavaszi szezont egy hazai pályán játszott teszt mérkõzéssel kezdje a csapat.

A két csapat eddig kétszer találkozott és nagyon hasonlóan alakultak az eredmények. Mindkét esetben a hazai csapat aratott sima gyõzelmet. A Gorillák most egy kissé szokatlan módon vállalták ezt a mérkõzést ugyanis elõtte nem lesz pálya edzésük. A felkészülés ezen szakában még judo-val készülnek és a konditermi munkát végeznek. A magyar bajnokság késõbb kezdõdik és a felkészülés ehhez igazodik. A szerb bajnokság már március 5-én rajtol és a Vojvodina RK feltett szándéka, hogy megtartja vezetõ helyét a másodosztály élén és bajnoki címet szerez.

A Gorillák jelenleg a magyar elsõ osztály második helyérõl várják a folytatást, így arra is lehetõség nyílik, hogy összehasonlítsuk a két ország bajnokságának színvonalát a mérkõzést követõen.

A hazai csapat jelenleg teljes létszámmal készül sem sérülés sem betegség nem hátráltatja a munkát. A játékosok november 21 óta nem fogtak rögbi labdát így garantált a labda éhség és a küzdeni akarás.

A mérkõzés 14.00 órakor kezdõdik a HungaroSun Rögbi Arénában.

2016-02-09 19:23:40


Hozzászólások: