Fit World Se HungaroSun Gorillák vs. Vojvodina Ragbi Klub


2016-02-27

Ismét pályán a Gorillák és beigazolódni látszik, hogy csak erõs ellenfél ellen érdemes játszani és csak az elvesztett mérkõzésbõl lehet tanulni.

A mérkõzés a felkészülés két teljesen különbözõ szakaszában lévõ csapat csatáját hozta. A Vojvodina végzett a felkészüléssel és készen áll a bajnoki rajtra ami náluk március 05. A Gorillák egyetlen pálya edzést tartottak a mérkõzés elõtti pénteken, hiszen nekik március 26 lesz a rajt.

A mérkõzés ennek ellenére nagyon kiegensúlyozottan kezdõdött és az elsõ 20 perc végén 0-0 állt az eredmény jelzõ táblán. A második 20 perc végén 0-5. A harmadik végén 7-13. A negyedik 20 percet a két edzõ másra használta, így alakult ki a végeredmény 7-34 ami egyértelmûen annak köszönhetõ, hogy a vendég csapat egy gyõztes mérkõzéssel akarta lezárni a felkészülést míg a hazai egy mindenki pályára lépett mérkõzéssel akarta elkezdeni a pálya edzéseket.
A hazai csapatban 29 játékos lépett pályára, és igazán komoly versenyhelyzet alakult ki több poszton is a csapatba kerülés érdekében.

A mérkõzés legfájóbb pontja, hogy Hardi Tamás komoly orr csont törést szenvedett, így hosszabb idõt lesz kénytelen kihagyni. Reméljük a 7's szezonra már rendelkezésre áll majd az egyetemi csapat vezetõje.

2016-02-29 18:16:22


Hozzászólások: