Magyarország - Dragon Brno


2016-03-18 Esztergom

Ismét szegedi játékosok a felnõtt XV válogatottban.

A kluboknál végzett edzések után célegyenesbe fordult a felnõtt férfi XV válogatott felkészülése a 2016 tavaszi ENC 2B mérkõzésekre. A Fit World SE HungaroSun Gorillák RC játékosai közül Szabó Tamás, Márki Roland, Kovács Márk Manó kaptak behívót és készülnek tovább Ciprus ellen egy a Dragon Brno RC csapata ellen játszott teszt mérkõzéssel szombaton.

A válogatott felkészülési mérkõzésére a külföldön játszó játékosok nem utaznak haza így több lehetõség nyílik a hazai bajnokságban játszó kerettagok elõtt. Szabó Tamás évek óta alap embernek számít a válogatottba és a jelenlegi formája alapján ebben nem is várható változás. Márki Roland egy nagyon súlyos sérülésbõl (áll csont törés) tér vissza de a klubnál mutatott formája alapján kihagy- hatalannak tûnik a keretbõl. Kovács Márk Manó egyértelmûen a jövõ ember a klub alap játékosa lett az elmúlt évben és a Tavasz Kupán (múlt héten nyerték meg a Gorillák) mutatott játéka alapján biztosan felhívja magára a szövetségi kapitány figyelmét.

A játékosok péntek déután egy pálya edzésen majd egy taktikai megbeszélésne vesznek részt. Szombaton délelõtt egy átmozgatás és egy újabb megbeszélés vár rájuk. A mérkõzés a Dragon Brno RC csapata ellen szombaton 14.00 órakor kezdõdik Esztergom RCH pályán.

2016-03-18 18:48:52


Hozzászólások: