RWC GIR 2015 Esztergom Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

2015-10-11 vasárnap Esztergom

Az MRGSZ top rendezvénye 2015 őszén az RWC 2015 GIR utánpótlás torna amely Esztergomban került megrendezésre. A Fit World SE HungaroSu Gorillák RC játékosai, hagyományosan jól szerepelnek a korosztályos verseny...

2015-10-11 19:46:44

Bőbebben

Fehérvár 7's


2016.04.30.

Az MRGSZ férfi 7's bajnoksága a IV. fordulóval folytatódott Székesfehérváron. A szegedi csapat az SZTE EHÖK SE csapataként vesz részt ebben a bajnokságban. Az õszi szezont a 4. helyen zárta a csapat és az eredmények alapján reális cél a bajnokságban dobogós helyen végezni. A felkészülés jól sikerült, a csapat kifejezetten erõs játékos kerettel utazott a Fehérvár 7's-re.

A torna 8 csapat részvételével került megrendezésre és a szegedi csapat kifejezetten erõs csoportba került
-Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Klub
-Király DSK
-testakadémia.hu Battai Bulldogok

A csoportmérkõzések során az SZTE legyõzte a Batta és a Király DSK csapatát és csupán 3 ponttal maradt alul a KARC csapatával szemben. A csoporton belüli körbeverések miatt azonban csoportelsõként került az elõdöntõbe. Az elõdöntõben a házigazda Fehérvár RC ellen kellett bizonyítani. A csapat a legfontosabb mérkõzésén játszott a legjobban.
Hibátlan védekezés és nagyon szép támadások révén legyõzte a renedezõ csapatot és döntõbe jutott. A döntõben azonban alul maradt a torna alatt végig parádés játékot mutató Bp. Exiles csapatával szemben.

Az SZTE EHÖK SE ennek ellenére megalakulása óta a legjobb eredményt érte el a torna 2. helyezésével és ezzel nagyon komoly lépést tett a bajnokság dobogós helye felé.

Az ünneplés támogatását külön köszönjük a Monster Streetfood Étteremnek !

2016-05-01 12:04:09


Hozzászólások: