Fit World SE Hunagarosun Gorillák RC - Esztergomi Vitézek Suzuki bajnoki mérkõzés


2016-09-10 15:00 Szeged Etelka sor Hungarosun Rugby Aréna

Ismét õsz ismét Fit World SE Hunagarosun Gorillák RC - Esztergomi Vitézek Suzukifelnõtt férfi XV bajnoki mérkõzés.2015 õszén remek rajtott vettek itthon a Gorillák a 13 szoros Magyar Bajnok ellen és ezzel megalapozták a jó õsziszereplést. Azonban ezt követõen tavasszal és ami a legfájóbb a rájátszás bronz mérkõzésén is a Vitézek voltakjobbak, meggyõzõen nyerték mind a két mérkõzést.

Az edzések azonban új stílusban a nézõk számára új edzõvel Peleskei Tamással kezdõdtek meg az alapozás kezdetén.A szegedi rögbit követõ emberek számára ismerõsen cseng a név, hiszen a fiatalember a Mogorva Gorillák majd aSzentesi 91-esek játékosaként számos sikert ért el, majd 7 éve Angliába távozottahol végig kapcsolatban maradta rögbivel. Hazatérve a kereslet és kínálat tökéletes kombinációjában került a Gorillákhoz és nagyon komolymunkába kezdett. A klubvezetés egyetlen elvárása felé, hogy a csapat az õszi szezonban alakítson ki egy Gorillákstílust és azt annyira sikeresen tudja játszani, hogy 2016/2017 szezonban ismét rájátszást érõ helyen végezzen azalapszakaszban.

A játékos keretben egyenlõre nem történt változás, a 25 fõs keretbõl mindenki egészséges nincsenek sérültek és aminagyon nehéz lévén amatõr sportolókról beszélünk mindenki vállalta a felkészülést és a bajnoki mérkõzéseket.

A 2016/2017 évi bajnokság 15:00 órakor rajtol a Tisza parton.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak a Gorillák !

2016-09-08 09:46:36


Hozzászólások: