2014 U20 EB Brno Csehország Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Ismét játéknaphoz érkezett az Európa Bajnokság ahol Magyarország Moldávia csapata ellen lép pályára. Az idõjárás késõ õszi arcát mutatja két napja esõ áztátja a mostanra már eléggé meggyötört pályát, így igazán szép látványos széles ...

2014-08-27 12:16:19

Bőbebben

Fit World SE Hunagarosun Gorillák RC - Esztergomi Vitézek Suzuki bajnoki mérkõzés


2016-09-10 15:00 Szeged Etelka sor Hungarosun Rugby Aréna

Ismét õsz ismét Fit World SE Hunagarosun Gorillák RC - Esztergomi Vitézek Suzukifelnõtt férfi XV bajnoki mérkõzés.2015 õszén remek rajtott vettek itthon a Gorillák a 13 szoros Magyar Bajnok ellen és ezzel megalapozták a jó õsziszereplést. Azonban ezt követõen tavasszal és ami a legfájóbb a rájátszás bronz mérkõzésén is a Vitézek voltakjobbak, meggyõzõen nyerték mind a két mérkõzést.

Az edzések azonban új stílusban a nézõk számára új edzõvel Peleskei Tamással kezdõdtek meg az alapozás kezdetén.A szegedi rögbit követõ emberek számára ismerõsen cseng a név, hiszen a fiatalember a Mogorva Gorillák majd aSzentesi 91-esek játékosaként számos sikert ért el, majd 7 éve Angliába távozottahol végig kapcsolatban maradta rögbivel. Hazatérve a kereslet és kínálat tökéletes kombinációjában került a Gorillákhoz és nagyon komolymunkába kezdett. A klubvezetés egyetlen elvárása felé, hogy a csapat az õszi szezonban alakítson ki egy Gorillákstílust és azt annyira sikeresen tudja játszani, hogy 2016/2017 szezonban ismét rájátszást érõ helyen végezzen azalapszakaszban.

A játékos keretben egyenlõre nem történt változás, a 25 fõs keretbõl mindenki egészséges nincsenek sérültek és aminagyon nehéz lévén amatõr sportolókról beszélünk mindenki vállalta a felkészülést és a bajnoki mérkõzéseket.

A 2016/2017 évi bajnokság 15:00 órakor rajtol a Tisza parton.

Minden érdeklõdõt szeretettel várnak a Gorillák !

2016-09-08 09:46:36


Hozzászólások: