Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Klub vs. Fit World SE HungaroSun Gorillák RC Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

16.00 óra Kecskemét Széktói úti stadion

Megkezdték menetelésüket a Gorillák a 2014/2015 évi szezonban. A sarsolás nem volt túl kegyes hiszen elsõ fordulóban a tavaji bajnoki döntõt éppen csak elveszítõ KARC ellen kezdeni idegenben nem ...

2014-09-22 12:51:40

Bőbebben

Felnőtt férfi XV válogatott


2016-09-23-35 Párkány Szlovákia

A hétvégén megkezdi a felkészülést két soron következő ENC mérkőzésére a felnőtt férfi XV válogatott.

A szegedi csapatból Szabó Tamás és Márki Roland tudta vállani a rendkívül nehéz három egymást követő hétvégét. Az első hétvégén egy három napos edzőtáborral kezdődik a felkészülés, amelynek a párkányi Sport Hotel ad otthont. Az edzőtábor végén vasárnap, egy egymás elleni mérkőzést követően hirdet utazó keretet Richard Williams szövetségi kapitány. Az utazó keret szeptember 30-án Tallinba (Észtország) utazik.

Az edzőtáborban 4 edzés és 2 video elemzés szerepel. Szabó Tamás évek óta stabil tagja a válogatottnak Márki Roland az utánpótlás válogatottból 2015-ben került fel a felnőtt válogatottba ahol mostanra szintén alapembernek mondható.

Meg kell említeni, hogy Kálmán Benedek és Báló Norbert is behívott kapott azonban tanulmányaik miatt ezt az intenzív igénybevételt nem tudták vállalni. Kómár Tamás kisebb sérülés és munkahelyi kötelezettségek miatt volt kénytelen lemondani a válogatottságot.

2016-09-23 13:31:31


Hozzászólások: