Mini Gorillák sikerei Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Erdei Kálmán tanítványai jól szerepeltek a Február 15.-én Székesfehérvárott zajlott idei második teremrögbi tornán, ahol több mint 100 kisgyerek versenyzett a rögbi teremsport szabályai szerint kontakt mentes változatban.

Részletes besz...

2014-02-16 21:30:48

Bőbebben

Vojvodina RC - Fit World Se Hungarosun Gorillák RC


A szegedi csapat szerbiába látogatott, hogy a felkészülést egy teszt mérkõzésselzárja.
A felkészülés a rendkívül hideg tél miatt felemásra sikerült, hiszen a tervezettnél jóval késõbb kezdõdhettek meg a pálya edzések. A csapat még kicsit álmos a hosszú tél után így a csapat szerû mozgások kicsit még döcögõsek de a játék utáni vágy valamint a jó fizikai állapot sokat kompenzál.

A teszt mérkõzés is a játékról és a gyakorlásról szólt és az eredmény láttán kijelenthetõ, hogy mindkét csapatnakdolgozni kell még a védekezésen mert a lelkesedés egyenlõre a támádasban van meg.A mérkõzés végeredménye 43-51 ami azt mutatja, hogy mindkét csapat nyerhetett volna mert ehhez bõven elég pontot szerzett,azonban a védekezést most senki nem akarta gyakorolni.A legfontosabb azonban teljesült jó iramú, jó hangulatú sérülés nélküli mérkõzést tudnak maguk mögött a csapatok és a két ország közötti jó kapcsolat jegyében várhatjuk az 5. mérkõzést immár ismét Szegeden.

2017-03-06 12:25:36


Hozzászólások: