A felkészülés derekán már a tavaszt várják a Gorillák


Gőzerővel készül a Fit World Sportegyesület Hungarosun Gorillák Rugby Club apraja nagyja a tavaszra. Az utánpótlás csapatok még teremben edzenek, míg a felnőtt csapat tagjai már hetek óta pályán is készülnek a sikeres tavaszra. Várhatóan a két új igazolás Danijel és Jelenko is csatlakozik a csapathoz február közepétől.

A márciusi főpróbákig még rengeteg tenni való akad a csapat háza táján. A fiatal Gorillák a Debreczeny Dénes, Bálint Péter, Ménesi Zoltán hármas irányításával mozgalmas időszak elé néznek. A fiatalok különböző tornákon és a Kecskeméti Atlétika és Rugby Club fiataljaival megrendezésre kerülő mérkőzéseken tudnak fejlődni.

A felnőtt csapat a felnőtt és korosztályos válogatottjaival kiegészülve Peleskei Tamás keze alatt csiszolják a taktikát és a csapatjátékot. Március 17- én a KARC korosztályos csapatai látogatnak Szegedre, hogy a pályán is összemérjék tudásukat a kis gorillákkal. Erre az alkalomra különleges családi piknikkel is készül a csapat, ahol a szülők a grillezési tudásukat mérik össze.

Március 18-án A Vojvodina csapata látogat ismét az Etelka sori pályára, hogy felkészülési mérkőzésen tesztelje a kissé átalakult, sikeréhes Gorillákat.

2018-02-04 13:31:06


Hozzászólások: