Kis Gorillák Nagy Sikere Székesfehérváron


Már hagyomány, hogy az utánpótlás csapatok a tavaszi szezont a székesfehérvári Máricus 15-e Kupa alkalmával kezdik. Idén a fiatalok legnépesebb táborát a Gorillák alkották. Az U10, U12, U14 ás U16 korosztályban is induló szegediek jó hangulatban és népes szülői szurkolótábor kisértében érkeztek Székesfehérvárra. A fiatalok a hideg idő és a program folyamatos változása ellenére ügyesen vették az akadályokat. A legkiesebbek ki-ki meccseken nagy csatákat vívva a torna végén a dobogó 3. fokára állhattak. A 12 éven aluli gorillák sem adták alább és egy fokkal előrébb a 2. helyen végeztek. A legtöbb csapatot felvonultató U14 és U16 korosztályban a dobogót nem sikerült elérni, de szép akciókkal ügyes megoldásokkal és helyenként tetszetős csapatjátékkal jelezték a fiatalok, hogy a későbbiekben nem lehet őket leírni.
Szegedi szempontból további pozitívum volt Bozsák Botond az esztergomi akadémián pallérozódó játékosunk mutatott játéka még akkor is ha az Esztergom mellett csak egy meccsen tudta segíteni a gorillák csapatát.
Az U16-os fiúk között is felkeltette a női szakvezetés figyelmét Apró Juhász Dorka és Kiri Katica. A szegedi hölgyek kitartásuk és mutatott játékuk alapján meghívást kaptak a női U18 válogatott felkészülésére.
A fiatalokon felül ki kell emelni a fantasztikus szegedi szülők szurkoló táborát, akik a hideg idő ellenére kitartóan és sportszerűen biztatva segítették csapatainkat.
A folytatásban immár a felnőtt csapaton a sor, akik 2018. március 18-án (vasárnap) 14:00-tól a Vojvodina csapatát fogadják. Bár napsütést nem ígérnek az időjósok erre az időpontra, de aki tud jöjjön, segítsen a csapatnak és szurkoljuk ki a győzelmet együtt!

GORILLÁK HÚZD SZÉT !!!

2018-03-16 13:57:28


Hozzászólások: