Férfi U18 EB Conference 1 csoport ZagrebA magyar utánpótlás rögbi legnagyobb eseménye minden évben a korosztályos Europa Bajnokság. Ebben az évben a Conference 1 csoportba sorolták hazánkat a korábbi évek jó teljesítménye alapján. Ebbe a csoportban 6 csapat kapott meghívást amelyek 8 nap alatt 3 mérkőzést játszanak egymással. A magyar válogatott első mérkőzését Bulgária ellen játszotta, majd a szlovák válogatott következett. Mindkét mérkőzésen fölényes győzelmet aratott válogatottunk így a helyosztókon, a bronz mérkőzésen léphettünk pályára Moldávia korosztályos csapata ellen.

A bronz mérkőzés is fölényes győzelmet hozott. A magyar válogatott szellemes, sok passzos játékkal múlta fölül ellenfelét.

A szegedi csapatot az elmúlt évekhez hasonlóan több játékos is képviselte a keretben. Barna Zsolt, Cselédes-Horvát Viktor, Deák Dávid a teljes felkészülés során részt vett a munkában. Pályára léptek minden felkészülési mérkőzésen, és ott voltak az angliai túrán is.

Az EB alatt kitűnő teljesítményt nyújtottak nagy büszkeséggel, eltöltve klubunkat. Köszönjük a játékosoknak és a támogató családtagjaiknak, a rendkívül sok munkát, lemondást.

GRATULÁLUNK A BRONZ ÉREM ELNYERÉSÉHEZ !!!

2018-04-30 10:13:59


Hozzászólások: