2014 U20 EB Brno Csehország Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

A mai napon elutaznak a Magyar U20 Rögbi Válogatott szegedi tagjai Esztergomba, hogy holnap már az egész utazó keret megkezdje az Európa Bajnokságot a csehországi Brnoban.

A válogatott elsõ mérkõzése 08-23-án lesz Svájc korosztályos csapa...

2014-08-22 10:26:32

Bőbebben

HungarosunA mai napon megkezdõdtek a tárgyalások a Hungarosan Kft. vezetõjével Jablonkai Lászlóval aki fõ célul tûzte ki, hogy a Gorillák Rugby Klub otthonának kialakítása után a házhoz tartozzon megfelelõ udvar is.

Ebben a hangulatban kezdõdtek meg a tárgyalások arról, hogy miként és milyen ütemben lehet kialakítani a Hungarosan Rugby Arénát Szegeden az Etelka sori sportpályán. A támogatás amely ehhez kell olyan jelentõs, hogy a csapat vezetés felajánlotta, hogy amennyiben a projekt megvalósítása elkezdõdik akkor a Hungarosun név egybe olvad a Gorillák névvel és Hungarosun Gorillák Rugby Club néven jelenik meg a csapat a jövõben. Amennyiben a pálya üzemeltetõje a Szegedi Sport és Fürdõk Kft. engedélyt ad akkor több lépcsõben megvalósulna a pálya talajának és füvének megfrissítése, rugby kapu felállítás, öntözõ rendszer telepítése, világítás és lelátó kialakítása, valamint egy öltözõ és szauna kialakítása a klubház bõvítésével. Ez természetesen hatalmas költség több lépcsõs beruházás kezdõdik majd amennyiben az üzemeltetõ hozzájárul.

2014-02-23 00:00:00


Hozzászólások: