Összefoglaló: Szeged - Vojvodina Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Tovább folytatódik a Gorillák déli menetelése. A hétvégén gyönyörû idõben szép számú és lelkes hazai közönség elõtt egy újabb déli skalpot gyûjtöttek be. Ezúttal a Gorillák asztalára bárány sült került mivel 42-22 arányban legyõzték a ...

2014-10-20 23:30:22

Bőbebben

HungarosunA mai napon megkezdõdtek a tárgyalások a Hungarosan Kft. vezetõjével Jablonkai Lászlóval aki fõ célul tûzte ki, hogy a Gorillák Rugby Klub otthonának kialakítása után a házhoz tartozzon megfelelõ udvar is.

Ebben a hangulatban kezdõdtek meg a tárgyalások arról, hogy miként és milyen ütemben lehet kialakítani a Hungarosan Rugby Arénát Szegeden az Etelka sori sportpályán. A támogatás amely ehhez kell olyan jelentõs, hogy a csapat vezetés felajánlotta, hogy amennyiben a projekt megvalósítása elkezdõdik akkor a Hungarosun név egybe olvad a Gorillák névvel és Hungarosun Gorillák Rugby Club néven jelenik meg a csapat a jövõben. Amennyiben a pálya üzemeltetõje a Szegedi Sport és Fürdõk Kft. engedélyt ad akkor több lépcsõben megvalósulna a pálya talajának és füvének megfrissítése, rugby kapu felállítás, öntözõ rendszer telepítése, világítás és lelátó kialakítása, valamint egy öltözõ és szauna kialakítása a klubház bõvítésével. Ez természetesen hatalmas költség több lépcsõs beruházás kezdõdik majd amennyiben az üzemeltetõ hozzájárul.

2014-02-23 00:00:00


Hozzászólások: