Hungarian Junior Rugby vs. Timisoara RC Junior


A mai napon a Magyar Rögbi Szövetség U18-as korosztályos válogatottja az áprilisi Európa Bajnokság felkészülésében egy újabb lépést tett elõre. A mai napon felkészülési mérkõzést játszott a Temesvár Rugby Club korosztályos csapatával.

Aki nem tudott kilátogatni, az online a GorillaTV ustream csatornán keresztül követhette az összecsapást. Később ugyanezen a csatornán a mérkőzés megtekinthető felvételről.

A mérkõzés rendkívül kiegyensúlyozott játékot hozott az elsõ 15-20 percben és azt követõen is csak nagyon nagy nehézségek árán tudott a vendég csapat pontot szerezni.
A játék nagyon nagy tempóban folyt, látszott, hogy egy klubcsapat amely már ebben az évben is túl van egy két hetes edzõtáboron, játszik egy válogatott ellen amely 6 klub játékosait foglalja magában és még a felkészülés zajlik. A szegedi klub 4 játékost adott a kezdõ csapatba amely igen nagy elismerés a klubnál folyó utánpótlás nevelésnek. Báló és Kovács bomba formában játszott nagyon keményen védekeztek és a támadásokban is felhívták magukra a figyelmet. Kálmán a háromnegyedben villogott több gyönyörû labda visszahordás és fogás fûzõdött a nevéhez. Petrov igazolta, hogy bár az egyik legfiatalabb a válogatottban nagyon komoly játékra képes ilyen nagy pszichés nyomás alatt is.
Az eredmény 5-31 amely abszolut elfogadható a jelenlegi román junior bajnok ellen.

A fiúkra most egy szabad hétvége vár majd ismét egy teszt mérkõzés immár a Temesvár otthonában 2014-03-16-án.

2014-03-02 20:59:36


Hozzászólások: