Hungarosun Gorillák Rugby Club - Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club junior bajnoki mérkõzés Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Elrajtolt a GDF SUEZ Magyar Junior Rögbi Bajnokság tavaszi szezonja. A hazai csapat nagyon tudatosan készült a bajnoki rajtra hiszen rendkívül sok õszrõl halasztott mérkõzés is vár rájuk vagyis igen hosszú lesz a menetelés a tavaszi szezonban. A csapat...

2014-03-29 20:37:52

Bőbebben

Junior 7's bajnokság 2013/2014 évben


Véget ért a Magyar Rögbi Szövetség 2013/2014 évi junior 7's bajnoksága.
A bajnokság igazodva a nemtzetközi verseny lebonyolítási rendekhez torna rendszerben zajlott 4 helyszínen két õszi és két tavaszi fordulóval. A megújult szegedi csapat sikeresen illesztette bele a hazai bajnokságon való szereplést a klub utánpótlás válogatott programjába és ennek köszönhetõen mindkét tavaszi tornát megnyerte. Ezzel a remek és nagyon meggyõzõ szerepléssel az õszi halványabb szereplést kijavítva a bronz érmet szerzett a bajnokságban.

A válogatott szakmai vezetése is külön gratulált a csapatnak hiszen a Liszaboni Európa Bajnokságot is megjárt 4 játékos mellé sikerült a keretben helyet kapó tovább 8 játékosnak is kiemelkedõ teljesítményt nyújtani a tavaszi szezonban.

Gratulálunk a játékosoknak a bajnoki bronz megszerzéséhez.

2014-06-05 16:35:00


Hozzászólások: