Velence Tavi Vikinkek - HungaroSun Gorillák junior összefoglaló


A szegedi csapat egyértelmûen esélyesként érkezett Agárdra azonban soha nem szabad egy rugby mérkõzést lefutottnak tekintve a lefújás pillanatáig. A mérkõzés 11.00 órakor kezdõdött ami szintén szokatlan és a hosszú utazás is tartogatott pár meglepetést. A szegedi csapat azonban nagyon fegyelmezetten érkezett a helyszínre pontosan és motiváltan melegített be és edzõi utasításra egy eddig mérkõzésen nem gyakorolt taktikával kezdett.

Az új dolog vagyis, hogy kifejezetten mélyen játszik a csapat mûködött. A negyedik ötödik fázisra minden alkalommal sikerült létszámfölényt kialakítani és gyakorlatilag zavartalanul célt szerezni. A hazai csapat minden elismerést megérdemlõen védekezett, azonban ezen a mérkõzésen csak az volt a kérdés, hogy mennyi idõ telik el két szegedi cél között.


A nyári melegben mindkét csapat hatalmas tempót diktált és nagyon jó mérkõzést játszott amit egyáltalán nem tükröz az eredmény mert a Vikingek az eredménynél sokkal jobban játszottak. A szegedi csapat azonban jelesre vizsgázott taktikai fegyelembõl és küzdeni akarásból.

A mérkõzést követõen megérdemelt fürdõzés következett és a megtartott veretlenségi mutató önfeledt ünneplést redményezett. A játékosok közül ki kell emelni Kálmán Benedek teljesítményét aki ismét igazi kapitányként fogta össze a játékosokat és Báló Norbertet aki nagyon önzetlenül hozta helyzetbe a 3/4 többi játékosát. A tolongást Petrov vezette mivel edzõi döntés alapján sem Kómár Tamás sem Kovács Manó nem lépett pályára ezen a mérkõzésen. A tolongás egységes teljesítményét mutatja, hogy a kadett korú B. Varga Vencel két célt is szerzett ezen a szombaton.

2014-06-09 15:30:58


Hozzászólások: