Március 15. Magyar Utánpótlás Kupa Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

2014-03-14 Székesfehérvár

"Tisztelet a Bátraknak!" szlogennel vezették fel a 2015. évi központi állami ünnepségeket szerte az országban és ezzel teljesen összhangban rendezte meg immár 25. alkalommal a Székesfehérvári Rugby Club a Ma...

2015-03-16 22:01:03

Bőbebben

Csehország Brno U20 Európa Bajnokság


Sajnos a nyitó mérkõzés Svájc ellen elmaradt a csoda. Ennek egyetlen oka van mégpedig az, hogy a rögbiben ezen a szinten nincsenek csodák. A mérkõzés nagyon kiegyensúlyozott elsõ félidõt hozott 17-7 re vezettek a lila tehén országából érkezett fiatalok. Mindkét csapat nagyon szép széles támadásokat vezetett szépen hozta el saját bedobásait egyetlen játékelemben sem tudtak a másik fölé kerekedni. A második félidõben azonban bekövetkezett az ami miatt nem lehet csodáról beszélni. A kezdõ rúgásért felugró svájci fiút a levegõben szereltük ami azonnal piros lap. Ezt követõen nem volt mirõl beszélni sajnos a mérkõzés a 41. perctõl formalitás lett. A végeredmény így is nagyon biztató hiszen 43-7 lett a vége úgy, hogy többször veszélyeztettük az ellenfél célterületét.

A szegedi csapatból, Márki Roland, Kómár Tamás, Petrov Tamás, Báló Krisztián, Kálmán Benedek kaptak játéklehetõséget. Mindannyian nagyon szépen és keményen játszottak Kómár ismét a legjobbak között szerepelt és játszotta végig a mérkõzést.

2014-08-24 00:00:00


Hozzászólások: