Évzáró mérkőzés az Arad Lionssal Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Hosszas latolgatás után November 23-ára került a Fit World Gorillák Rögbi Klub utolsó 2013-as rendezvénye. Szerettük volna minél előbb, nehogy az időjárás közbeszóljon, de a későbbi időpont választására is megvolt a megfelelő ok. Az évzáró rend...

2014-02-05 23:23:26

Bőbebben

SZEKERCE - Fit World SE HungaroSun Gorillák RC Szentes


Második bajnoki mérkõzésükre készülnek a Gorillák a magyar bajnokságban projekt csapattal versenyzõ Szentes, Kecskemét, Cegléd csapatok legjobb játékosaiból álló SZEKERCE csapata ellen.
A mérkõzés Szentesen kerül megrendezésre 2014-09-27-én 14.00 órai kezdettel. A szegedi csapat nagyon sok nagy csatát vívott Szentesen és most sem ígérkezik könnyû mérkõzésnek, hiszen egy projekt csapat mindig sokkal felszabadultabban színesebben játszik mint egy összeszokott klub. A mérkõzés a tervek szerint továbbra is a védekezés gyakorlására szolgál és az arra épülõ labdaszerzésekbõl történõ lerohanásos támadásokra. Az utazó keret teljes hiszen Prágai és a sérülésbõl felépült Szabó is vállalja a játékot ezzel 800 kg fölé emelve a tolongás súlyát ami egészen biztosan meghatározó lesz a mérkõzés alatt. Az is fontos lesz, hogy egyszerre három ugró lesz a bedobásban és így sok bedobás figura válik nagyon magabiztossá. A háromnegyed biztosan játszott a KARC ellen így azon nem kell változtatni.

2014-09-29 08:47:20


Hozzászólások: