Rögbisek a mozivásznon Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

Filmsztárok lettek a magyar rögbisek! A Golden Globe-díjas Gérard Depardieu (63) oldalán, az Asterix&Obelix: Isten óvja Britanniát! című filmben tűnnek majd fel a játékosok. A filmet, amely két képregény történetét vonja össze, csütörtöktől vetí...

2014-02-06 11:56:29

Bőbebben

Szeged vs Vojvodina


A Gorillák a Vojvodinai Kosok csapatát látják vendégül 2014-10-19 vasárnap 14.00 órakor. A mérkõzésre a Tisza-parti stadionban kerül sor az elõrejelzések szerint gyönyörû napsütésben és várhatóan 20 celsius fok melegben.

A Gorillák játékos keretében a teszt mérkõzés során két új név is feltûnik majd hiszen Mohai Sándor aki többszörös utánpótlás és felnõtt 7's játékos volt visszatért a keretbe valamint Kómár Zsolt is bemutatkozik. A Kómár név ismerõsen hangzik a szegedi szurkolók elõtt hiszen a "kis tesó" Tamás meghatározó játékosa a klubnak.

A csapat a mérkõzésre egy kirándulással hangolódik hiszen az eddigi legnagyobb rugby sztár aki felvette a magára a Gorillák mezét Catalin Fercu a Timisoara RC csapatától a Saracens RC csapatába igazol. Fercu egy emlék torna alkalmával egy félidõt játszott a Gorillák ellen majd egy félidõt a Gorillák szineiben 15-ös poszton.
A búcsú mérkõzésre amellyel Ferku elköszön a temesvári szurkolóktól 18.00 órakor kerül sor.

2014-10-18 13:45:24


Hozzászólások: