Százhalombatta 7's


2014-11-23 vasárnap

Tovább folytatódik a GDF SUEZ MRGSZ 7's bajnokság a II. fordulóval Százhalombattán.
A Fit Wolrd SE HungaroSun Gorillák RC csapatainak továbbra is a legfontosabb cél, hogy a tornákon való részvétellel megnyújtsák a rögbis szezont amennyire csak lehet és minél több mérkõzést játszanak komoly ellenfelek és jó hangulat mellett.
A U16 kadet csapat remélhetõleg tovább formálódik egyre inkább belekóstol a sorozat terhelés nehézségeibe és szépségeibe és motivációt merít a téli edzésekre, hogy a tavaszi szezonban már komoly tényezõ lehessen.
Az U19 junior csapat továbbra is a maximumra törekszik vagyis meg akarja tartani veretlen pozícióját és ismét torna gyõztesen akar felszállni a haza induló buszra. Az SZTE EHÖK SE csapata a legnagyobb elismerést vívta ki már az elsõ fordulóban hiszen egyedülálló módon orvostan hallgatókból tudott csapatot állítani. A II. tornán tovább színesítik a képet hiszen most már külföldi orvostan hallgatók is pályára lépnek színeikben. A felnõtt csapat továbbra is szeretne az alsó ház vezetõ helyén maradni és egyre szebb és elõre mutatóbb játékot játszani. A rugby ezen szakága rohamléptekben fejlõdik egyre inkább elkülönül a XV. rugby-tõl ennek lekövetése nem zökkenõmentes Szegeden de megkezdõdött a munka és rövidesen kialakul itt is egy ütõképes csapat.

2014-11-23 23:02:47


Hozzászólások: