Összefoglaló: Százhalombatta 7's


2014-11-23 vasárnap

Tovább tart a Fit World SE HungaroSun Gorillák junior csapatának veretlenségi sorozata a 2014/2015 évi 7's sorozatban. Az U19-es fiatalok ismét nagyon meggyõzõen lettek tornagyõztesek Százhalombattán úgy, hogy a három mérkõzés alatt egyetlen célt kaptak azt is egy abszolut elkerülhetõ tolódásos hiba miatt. A csapat erejét és egységét jelzi, hogy a két pillér kivételével mindenki vitt célt. Báló N. továbbra is kiemelkedik a teljes mezõnybõl de ezen a hétvégén Kovács M. M. és Kálmán B. is csúcsformában játszott.
A torna legkellemesebb meglepetése mégis Dámbvári D. volt aki nagyon magabiztosan helyettesítette a tornát térd sérülés miatt kihagyni kényszerült Kovács B-t.

Kadet csapatunk is szépen helyt állt sajnos a bronz mérkõzésen nem sikerült a gyõzelem de a srácok egyre tudatosabban egyre szebben játszanak és nagyon várják, hogy hazai környezet elõtt is megmutathassák már régen túl vannak az iskolai rögbi szintjén most már korosztályos klub rögbit játszanak.

Felnõtt csapatunk a VIII. helyen végzett, ismét egy rendkívül szerencsétlen sorsolásnak köszönhetõen hiszen a késõbb döntõtt játszó hazai csapattal kezdtünk és Kereskényi M. elsõ labda érintésébõl rögtön egy váll ficam lett amely nagyon vissza vetette a fiúkat. Máté szerencsére egy Szt. János Kórházban tett látogatást követõen haza tudott utazni velünk a mûtét szükségességérõl késõbb döntenek az orvosok.

2014-11-24 08:49:44


Hozzászólások: