Fit World Se HungaroSun Gorillák vs. Vojvodina Ragbi Klub Véletlenszerűen ajánlott bejegyzés, nézze meg ezt is!

2016-02-27

Ismét pályán a Gorillák és beigazolódni látszik, hogy csak erõs ellenfél ellen érdemes játszani és csak az elvesztett mérkõzésbõl lehet tanulni.

A mérkõzés a felkészülés két teljesen különbözõ szakasz...

2016-02-29 18:16:22

Bőbebben

HungaroSun 7's kupa Szeged


2014-11-29 szombat

Szombaton véget ért a MRGSZ GDF SUEZ 7's bajnokság õszi szezonja a HungaroSun 7's kupával Szegeden.

A szegedi csapat részérõl az igazi nagy kérdés az volt, hogy az U19 junior csapat be tudja-e felyezni úgy az évet, hogy megõrzi veretlenségét és begyûjti 2014 évben a 7. tornagyõzelmét. A csapat a tavalyi bajnok Székesfehérvárral kezdte a csoportmérkõzéseket és kicsit torna eleji formát mutatva sok védekezési hibát elkövetve nyeret. Következett a Bp. Exiles a bajnokság újonca amely valódi öröm rugbyt eredményezett nagyon szép támadó játékkal és hibátlan védekezéssel.
Jöhetett a döntõ az Esztergom ellen amely egyetlen pillanatig sem volt kétséges a Fit World SE HungaroSun Gorillák RC junior csapata ismét tornagyõztes sorozatban 7. szer és továbbra is veretlen.

A hazai torna kiemelkedõ játékosa ismét Báló Norbert volt aki mind védekezésben mind támadásban klasszis megoldásokat mutatott. A csapat azonban már régen nem az Õ meghatározó szerepére épül. Kálmán Benedek, Kovács Márk Manó szintén megállíthatatlanok voltak és a csapat legnagyobb ereje, hogy Pap Gábor, Császár Attila, Petrov Ábel, Bata Bence, Dombvári Dániel, Ábrahám Tamás, Kovács Benedek, mind igazi csapatként tudtak játszani egész évben.

A 2014 évi teljesítmény alapján nem lehet irreális elvárás a 2015 tavaszi fordulók megnyerése és a junior bajnoki cím megszerzése.
A hazai tornán az U16 kadett csapat is nagyon szépen teljesített. A csapat nagyon szépen fejlõdik és már minden mérkõzésén bármelyik ellenfelének képest célt vinni. A csapat jóval fiatalabb ellenfeleinél így amennyiben sikerül együtt maradniuk akkor a következõ években képesek lehetnek a jelenlegi junior kiemelkedõ teljesítményét megismételni.

2014-12-02 22:56:04


Hozzászólások: