Magyar bajnokság


2015-03-07 szombat 14.00 óra Százhalombatta

Kezdetét veszi az MRGSZ GDF SUEZ felnõtt férfi bajnokság felsõ házában a Fit World SE HungaroSun Gorillák RC a hétvégén. Az õszi eredmények alapján csoport másodikként került a felsõ házba a csapat ahol elsõ bajnoki mérkõzését a Battai Bátor Bulldogok RC csapatával játsza. A mérkõzés rendkívül kiegyensúlyozottnak ígérkezik, hiszen a hazai csapat is azon az úton indult el amelyen a Gorillák haladnak már egy ideje, vagyis saját nevelésû fiatal játékosokkal újította meg a keretet. A két cspatban várhatóan több mint 15 utánpótlás válogatott kerettag lép majd pályára és ez talán a legnagyobb eredménye az elmúlt éveknek amelyet a magyar klubok együtt elértek.

A mérkõzésre nagyon jó hangulatban készülnek a Gorillák, egyetlen sérült játékos sincs a keretben így a héten igazi verseny várható egyes posztokon a kezdõ sõt egyes posztokon még a kispadra kerülésért is. A jól sikerült alapozásnak köszönhetõen még azt a luxust is megengedheti magának a klub, hogy az U18 válogatottban hekyet kapott játékosokat ezen a hétvégén pihenteti így nekik "csak" a válogatott keret munkáját kell elvégezni.

A kezdõ tolongás Medve Márton(105), Terhes Zorán(103), Biczók Attila(105), Prágai András(107), Kovács Márk(102), Fábián Gábor(95), Márton Zoltán(93) és Márki Roland (102) 812 kg összsúlyával nagyon komoly játékerõt kell, hogy képviseljen ezen a mérkõzésen. A rendkívül fiatal 3/4 pedig valóban összeérett az õsszel, így tõlük szép és kombinatív játék várható.

A csapat a héten már csak a finomhangolást végzi és nagyon motivált a bajnoki rajt elõtt.

2015-03-03 18:18:51


Hozzászólások: