Paraziták és növényi kártevők: fotók és a velük szembeni küzdelem - Poloska

Saintpaulia paraziták

Saintpaulia paraziták parazita eltávolítása

Szomorúság, Rio rövid távú, Tradescantia fluminensis: ültetés, művelés Botanikai latin név: Tradescantia fluminensis Szinonimája: Tradescantia albiflora Család: Commelinacées Származás: Brazília, Argentína Virágzási időszak: tavasz Virágzás szín: fehér Növénytípus: zöld növény dekoratív beltéri Vegetáció típusa: évelő lombozat típusa: örökzöld Magasság: cm alá eső ültetés és művelés Keménység: nem túl kemény, -4° C Expozíció: részleges árnyék világos árnyalattal Talaj típusa: agyag vagy agyag, toleráns A talaj savassága: enyhén savas vagy lúgos A talaj nedvességtartalma: normál, hogy lehűljön Használat: szuszpenzió, edény, ültető, talajtakaró Ültetés, cserepes: tavasz, nyár Szaporodási módszer: egész évben a dugványok a vízben jelennek meg, a gyökerek a csomópontok szintjén jelennek meg, a tomb osztása Méret: a Saintpaulia paraziták mérete a növény formájának helyreállítása.

Betegségek és kártevők: betegségekkel és rovarokkal szemben ellenállóképességű A Rio anyja egy Saintpaulia paraziták növény, amely a Commellaceae családhoz tartozik.

Saintpaulia paraziták új a férgektől

DIY: Készítsen magának növénykompozíciót egy terráriumban Egyszerűen készítse el ezt a kompozíciót a fikus és fittonia összetételének tanácsaival és képeivel. Eredeti lépésről lépésre, hogy szép kompozíciót hozzon létre.

Saintpaulia paraziták amit az ételférgek nem szeretnek

Válasszon egy meglehetősen széles nyílású, de fedéllel Saintpaulia paraziták tartályt. Az így létrehozott terariumban a zárt légkörben élő növényeknek magas páratartalmat kell viselniük.

Saintpaulia paraziták szem parazita

A spathiphyllum levelek csúcsa megszárad. Ez a szárítás valószínűleg a rossz hely miatt.

A levéltetvek ellenségei a lágyszöveteket tartalmazó növényeknek

Ez a házi növény nagyon fél attól a légáramtól, amely a levelek hegyének barnulását okozza. A túl száraz légkör szintén okozza ezt a jelenséget.

Saintpaulia paraziták az opisthorchis felineus parazita közbenső gazdaszervezete

Permetezzen hetente három vagy négy alkalommal egy kis vizet szobahőmérsékleten a lombozatra.